2777
2789

دختر خالم از وقتی رفت دانشگاه کلا یه جوری شد و خیلی عوض (عوضی) شد خیلی بی بند و بار شد و الان تنها خونه گرفته جدا از پدر مادرش زندگی میکنه

خالم همش زنگ میزنه با مامانم درد دل میکنه و میگه خوشبحالت دخترت حرف گوش کنه دخترت سر به راهه اهل خداست.... همش منو چشم زخم میکنه

دیگه خسته شدم نمیدونم چی میخواد از جونم هر بار میگخ من یه بلایی سرم میاد

من همه جوره از دخترش عقب ترم

دخترش درسش تموم شده چند رسما خانم دکتره طرحشم داره تموم میکنه میره مرحله بعد سه سالم از من کوچیک تره اما ده سال از من جلو تره .... اونوقت خالم داره حسرت منو میخوره که هیچی ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خالت راست میگه همه چی که فقط دکتر شدن نیست

میدونم ولی مثلا یه بار اومده بود خونمون من با چادر نماز روی سجاده بودم اون موقع نمازم رو مرتب میخوندم یه بارم قضا نمیشد یه ساعت تعریفمو میداد که نماز میخونی افرین ، بعدش واقعا چشم خوردم و دیگه مثل اون وقتا نشد نماز خوندنم

دیگه منظم نمیخونم کاهل نماز شدم مطمئنم چشم خوردم از خالم

فامیل تا زمانی که مطمئن نسده از همه نظر از توله ی خودش پایین تری ولت نمبکنه

آره واقعا یه جور با حسرت میگه، بعضی وقتا که منو میبینه حس سنگینی بهم دست میده حس میکنم خیلی بهم حسادت داره انرژی منفیشو حس میکنم همون موقع یا سر درد میگیرم یا حالت تهوع

نمیدونم چی دارم

یه بار داشت تعریفمو میداد همون موقع دندونم شکست الان چند ساله میرم دندونم رو کامپوزیت میکنم

میدونم ولی مثلا یه بار اومده بود خونمون من با چادر نماز روی سجاده بودم اون موقع نمازم رو مرتب میخون ...

هر روز هر روز برای همیشه ذکر : حرز صغیر امام جواد علیه السلام رو بخدن

منتس تو گوکل هست : یا نورُ یا برهانُ ...

هر روز ۴ قل یا حداقل ناس و فلق رو بخدن

آیه الکرسی تا هو العلی العظیم

هر روز هر روز برای همیشه ذکر : حرز صغیر امام جواد علیه السلام رو بخدن منتس تو گوکل هست : یا نورُ یا ...

باشه چشم ممنون که گفتی

تازگیا میخونم هر وقت احساس چشم زخم کنم همون موقع

حرز امام جواد هم دارم ولی یه نماز داره گفتن یه چهارشنبه که قمر در عقرب نیست بخونش هنوز نخوندم خاک تو سرم

باشه چشم ممنون که گفتی تازگیا میخونم هر وقت احساس چشم زخم کنم همون موقع حرز امام جواد هم دارم ولی یه ...

نه چهارشنبه نیست

حرز کبیر ( و صغیر ) کلا هر حرزی : یابد طبق مزاج اختری باشه

تاپبکشو دارم تو ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ ایجاد کردم ساعت ۲۳

مزاج اختری : ( حرزی برای استفاده ی شخصی هست )

مزاج گزم و خشک ( برای بار اول : در یکشنبه یا سه شنبه استفاده بشه

مزاج گرم و تر ( پنجشنبه

مزاج سرد و خشک ( شنبه یا چهارشنبه

مزاج سرد و تر ( دوشنیه یا جمعه

اما اون روز اول برای فلان مزاج ( نباید روز نحس باشه که شامل : ایام قمر در عقرب ( دررهر ماه شمسی ۵_۶ روزه ) ،،، روز محاقِ ماه ( ۳ روز آخر ماه قمری ) ،،، روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ،،، ساعت نحس اکبر ( مربوط است به سیاره ی زحل ) : تو گوگل بنویس : ساعت سعد اکبر ( تیتر اول نه ، تیتر دوم هم نه ، تیتر سوم رو باز کن [ ساعات سعد و نحس | روزانه : نام استان و شهرستان محل سکونت رو باز کنی : ساعات نجومی اون روز رو مباره