2777
2789
عنوان

دختره تو مدرسه‌مون مسخره بازی در میاره..

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 33 پست
تو مدرسه ماهم ازینا اینقد زیاده فکر میکنن شاخن و داف😏

من کلا توی مدرسه اصلا پا نمیذارم رو دم کسی ولی امان از روزی که پا گذاشت رو دم من 

قیامت به پا میکنم 

فکر کردن چون بی محلی میکنم و چیزی برام مهم نیست بلد نیستم از خودم دفاع کنم 

هنوز خبر ندارن یه مردی حق تیممو خورد رفتم جلوی صورتش داد زدم سرش اول اون فحش داد هر چی لوح تقدیر داد تیکه تیکه کردم انداختم روی سرش تف کردم جلوی پاهاش 

اون جلفای کوچیک که چیزی نیستن

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺
خخ . منم هرچی دعوا میشه با افتخار به مامانم توضیحات کافی رو میدم 😂🚶‍♀️

مدیر زنگ زد به بابام 

رفتم توی ماشین بابام گفت دخترم با دیوونه ها بحث نکن اعصابت خورد میشه😂😂😂💔

دوستاش فرستاده تو دسشویی سراغم منم تا آخر زنگ بیرون نیومدم:/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا توی مدرسه اصلا پا نمیذارم رو دم کسی ولی امان از روزی که پا گذاشت رو دم من  قیامت به پا ...

خخخخ بعد اون چیکار کرد؟

تیکر تولد خودمه🌹🦋 اگه امضامو داری میبینی یه صلوات بفرست به آرزوهام برسم خوندی بگو برات دعا کنم🫂

وای یه بار رفتم مدرسه این دهه نودیا 

پشمام ریخت

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

تازه دختره دوسال از پایه افتاده الان ۱۶ سالشه هنو بین هشتمیاس😂😂

بعد با افتخار میگه دارم جهشی میخونم ماعم بهش میگیم تو همین هشتم تموم کن بقیش پیش‌کش😔🎈

تازه دختره دوسال از پایه افتاده الان ۱۶ سالشه هنو بین هشتمیاس😂😂 بعد با افتخار میگه دارم جهشی میخو ...

واقعا فازشون چیه . یکی باید بهشون بگه تو اگه کلت چیزی توش بود آلان دهم بودی .

یه دختر خوشگل و چشم کشیده ام 
خخخخ بعد اون چیکار کرد؟

مردع؟

هیچی عینکش از سوختگی .... اومده بود نوک دماغ درازش😂😂😂😂

رفته بودن همه جا گفته بودن دختر استاد فلانی(بابام)عجب بلایی سر مرده آورد 

آخه تهمت زد گفت تو گوشی بردی داخل استخر موقع مسابقه فیلم گرفتی گفت گوشیتو بده ببرم چک کنم

گفتم چغندر تو کی باشی که من بهت گوشیمو بدم؟

شروع کرد به فحش دادن اونم ناموسی و زشت 

منم گفتم تو تخ...شو داری صداتو برای من بالا ببر تا حالیت کنم دخترا هم زور شما بی همه چیزا رو دارن🤣

بدبخت تازه شنیدم اخراج شده هیچ جا بهش کار نمیدن

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺
جررررر همشون شاخ شدن

😂😂😂😂

چی میگی آخه من رو به روی خونمون دبستانه پسرای راهنمایی کاغذ میذارن رو در خونه ما و نامه می‌نویسم که دخترا بیان بردارن یکی یه جوجه ان🤣🤣🤣🤣🤣

واقعا فازشون چیه . یکی باید بهشون بگه تو اگه کلت چیزی توش بود آلان دهم بودی .

وای حقققق

واس من فاز گنگ برداشته دختره روانی 

اینطوری حرف میزنه توله دلت تنبیه میخاد

پد.... بکش بیرون از مننن