2777
2789
عنوان

کاش دختر خالم یکم سر به راه شه تا مامانش منو ول کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 34 پست
نه چهارشنبه نیست حرز کبیر ( و صغیر ) کلا هر حرزی : یابد طبق مزاج اختری باشهتاپبکشو دارم تو ۲۹ فرورد ...

واقعا پس چرا به من گفتن نمازش میشه همون نماز امام جواد؟ نماز امام جوادم میگن چهارشنبه ها بخونید یعنی فرق داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نقهمیدم یعنی این مزاج اختری خودش یه حرز جدا گانس با حرز امام جوادع فرق داره؟

نه

مزاج اختری : فقط سطح نوشتن حرزها رو تعیین میکنه ( هر حرزی ها { مثلا همین حرز کبیر امام جواد ع :

مزاج گرم و خشک ( سطح نوشتن حرز روی پوست یک حیوان حلال گوشت مثل گاو، گوسفند ، بز اهلی یا کوهی ، آعو ، شتر { که بهترینش آهو هست ولیزخب آهووهم نشد ایراد نداره ) : روز بستن حرز روی بازو برای اولین بار ( یا انداختن به گردن 《 گردنبند جادعایی 》 ) روز یکشنبه و یا سه شنبه

مزاج گرم و تر هم روی پوست : پنجشنبه

مزاج سرد و خشک : سطح نوشتن حرز روی سنگ یا فلز { معدنی } ( مثا ورق مسی ، برنجی ، نقره ای ، سنگ جدید { سطح نوشتن حرز روی معدنی } : شنبه یا چهارشنبه

مزاج سرد و تر : سطح نوشتن حرز روی نبات ( گیاه ) کهوامروزه میسه کاغذ ( کاغذ حتما باید بی خط باشه ) : دوشنبه یا جمعه

نه مزاج اختری : فقط سطح نوشتن حرزها رو تعیین میکنه ( هر حرزی ها { مثلا همین حرز کبیر امام جواد ع : م ...

هم کامنتای شما هم اون کاربر که تحلیل لسم و اسم مستعار و اینا رو آموزش داده بود رو خوندم در اخر هیچی نفهمیدم 🤦🏻♀️

نه مزاج اختری : فقط سطح نوشتن حرزها رو تعیین میکنه ( هر حرزی ها { مثلا همین حرز کبیر امام جواد ع : م ...

اینو فهمیدم البته

پس یعنی من باید الان با این حرز امام جوادی که دارم چیکار کنم؟

هم کامنتای شما هم اون کاربر که تحلیل لسم و اسم مستعار و اینا رو آموزش داده بود رو خوندم در اخر هیچی ...

فقط اون لوزی های قرمز که علامت زدم ( اگه اسم شما و مادرت جز اونا نیست : اسامی رو در سایت : آزمون مزاج اختری کارد کن

اگه جز اون لوزی های قرمز هست اونطور که توضیح دادم وارد کن مثلا کبری رو کبرا وارد کن

اینو فهمیدم البته پس یعنی من باید الان با این حرز امام جوادی که دارم چیکار کنم؟

اگه با مزاج اختری شما نمیخونه بده یا بفروش به کسی که با مزاج اختری اش هماهنگ باسه

خودت یهدحرز طبق مزاج اختری سفارش بده از بتسلام ( یا سایتِ موسسه ی حکمت بنیان طیبستان [ البته تو باسلام هم فروش دارن

اگه با مزاج اختری شما نمیخونه بده یا بفروش به کسی که با مزاج اختری اش هماهنگ باسه خودت یهدحرز طبق مز ...

اها فهمیدم کدوم لوزی ها رو میگین ،

حالا من از کجا بفهمم این حرزم با مزاج اختریم میخونه یا نه؟

اها فهمیدم کدوم لوزی ها رو میگین ،حالا من از کجا بفهمم این حرزم با مزاج اختریم میخونه یا نه؟

تو گوگل بنویس : آزمون مزاج اختری_عطر طبیعی شفاء : اسم شخص و مادرش رو وارد کنی ( خودش مزاج اختری رو محاسبه میکنه و زمان بستن حرز رو هم میگه ( و گفته قبل از بستن حرز صدقه دهید ،

و روز نحس هم نبتسه

مزاج گرم و خشک ( بروج : حَمَل ، اسد ، قوس

مزاج گرم و تر ( بروج : جوزا ، میزان ، دلو

مزاج سرد و خشک ( بروج : ثور ، سنبله ، جدی

مزاج سرد و تر ( بروج : سرطان ، عقرب ، حوت

تو گوگل بنویس : آزمون مزاج اختری_عطر طبیعی شفاء : اسم شخص و مادرش رو وارد کنی ( خودش مزاج اختری رو م ...

متوجه شدم ولی نفهمیدم که یعنی الان من میتونم این حرزی که چند سال پیش گرفتم رو دوباره برا خودم قابل استفاده کنم؟