2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

۱۴ هفته ام درد و سوزش معده کلافه ام کرده واقعا دیوونه شدم دکتر میگه فاموتیدین بخور منم میگم اخه هی ق ...

منم همینطوربودم عزیزم من قبل بارداریمم مشکل معده داشتم  دیگ داشتم میمردم رفتم دکتر برام امپرازول نوشت بهترشدم

گفت امپرازول بهتراز فاموتدینه

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏
من تازه ۹ هفته ام تموم شده.واسه معده نمیدونم کاش با متخصص طب سنتی مشورت کنی اگه نمیخوای قرص بخوری

من سر بارداری قبلیم هم تنها اذیت دردناکم معده ام بود و الانم همون وضعه 

دخترم زندگیمه...😍👨‍👩‍👧
منم همینطوربودم عزیزم من قبل بارداریمم مشکل معده داشتم  دیگ داشتم میمردم رفتم دکتر برام امپرازو ...

خداروشکر که بهتری بارداری اولت هست؟

دخترم زندگیمه...😍👨‍👩‍👧
خداروشکر که بهتری بارداری اولت هست؟

اره عزیزم

امامقاوت نکن

مشکلات معده باعث میشن درست نتونی غذابخوری

رشد بچه کند میشه

یعنی فک میکنی ک قرص نخوری ب نفعته اما بیشتر ضرره

نفع قرص بیشتراز ضرره

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏

من چند بار خوردم تو بارداری فاموتیدین اتفاقی نیوفتاد بچمم خوبه خداروشکر 

الکی خودت زجر نده

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اره عزیزم امامقاوت نکن مشکلات معده باعث میشن درست نتونی غذابخوری رشد بچه کند میشه یعنی فک میکنی ...

خیلی ممنون عزیزم ایشالا که بسلامتی فارغ شی 

دخترم زندگیمه...😍👨‍👩‍👧
خانمان ۵هفتس باردارم اعلام خاصی ندارم  فقط ترشح دارم میترسم حامگلیم پوچ باشه

۵ هفته که زوده عزیزم 

۶ هفته به بالا علائم شروع میشه اونم برا هر کی یه جوره قرار نیست همه حالت تهوع بگیرن که😄

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤