2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بفرمایید عزیزم

۱۴ هفته ام درد و سوزش معده کلافه ام کرده واقعا دیوونه شدم دکتر میگه فاموتیدین بخور منم میگم اخه هی قرص برای چی بخورم راهکار خونگی دارین؟ 

دخترم زندگیمه...😍👨‍👩‍👧
۱۴ هفته ام درد و سوزش معده کلافه ام کرده واقعا دیوونه شدم دکتر میگه فاموتیدین بخور منم میگم اخه هی ق ...

عزمزم منم مثل شما درد داشتم سعیدکن اصلا قرص نخوری واس نی نی خوب نیس عرق نعنا بخوری بهتره 

۱۴ هفته ام درد و سوزش معده کلافه ام کرده واقعا دیوونه شدم دکتر میگه فاموتیدین بخور منم میگم اخه هی ق ...

برای درد معده نه ولی برای حالت تهوع من رفتم پیش یه ماما چند تا چسب کوچیک توی گوشم چسبوند و گفت هر وقت حالت تهوع دارم فشار بدم جای چسب ها رو واقعا برای من خوب بود

برای درد معده نه ولی برای حالت تهوع من رفتم پیش یه ماما چند تا چسب کوچیک توی گوشم چسبوند و گفت هر وق ...

عه چه جالب من نشنیده بودم اینو 

دخترم زندگیمه...😍👨‍👩‍👧
عزمزم منم مثل شما درد داشتم سعیدکن اصلا قرص نخوری واس نی نی خوب نیس عرق نعنا بخوری بهتره 

اره مقاومت میکنم نخورم ولی عرق نعنا رو امتحان نکردم حتما امتحان میکنم ممنون گلم 

دخترم زندگیمه...😍👨‍👩‍👧
چند هفته ای گلم ؟ نوشتم موضوع رو اگه راهکاری بدین ممنون میشم  

من تازه ۹ هفته ام تموم شده.واسه معده نمیدونم کاش با متخصص طب سنتی مشورت کنی اگه نمیخوای قرص بخوری

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

خیانت دیدم

fa_ramane | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز