در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
۱۴ هفته ام درد و سوزش معده کلافه ام کرده واقعا دیوونه شدم دکتر میگه فاموتیدین بخور منم میگم اخه هی ق ...
برای درد معده نه ولی برای حالت تهوع من رفتم پیش یه ماما چند تا چسب کوچیک توی گوشم چسبوند و گفت هر وقت حالت تهوع دارم فشار بدم جای چسب ها رو واقعا برای من خوب بود
چند هفته ای گلم ؟ نوشتم موضوع رو اگه راهکاری بدین ممنون میشم
من تازه ۹ هفته ام تموم شده.واسه معده نمیدونم کاش با متخصص طب سنتی مشورت کنی اگه نمیخوای قرص بخوری
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟