علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
۱۴ هفته ام درد و سوزش معده کلافه ام کرده واقعا دیوونه شدم دکتر میگه فاموتیدین بخور منم میگم اخه هی ق ...
برای درد معده نه ولی برای حالت تهوع من رفتم پیش یه ماما چند تا چسب کوچیک توی گوشم چسبوند و گفت هر وقت حالت تهوع دارم فشار بدم جای چسب ها رو واقعا برای من خوب بود
چند هفته ای گلم ؟ نوشتم موضوع رو اگه راهکاری بدین ممنون میشم
من تازه ۹ هفته ام تموم شده.واسه معده نمیدونم کاش با متخصص طب سنتی مشورت کنی اگه نمیخوای قرص بخوری
علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ