من خودم تو دبیرستان که بودم علاقه زیادی به یکی از فامیلامون داشتم حتی چند بار خواستم شماره شو بگیرمو بهش بگم اما نتونستم ، راستش غرورم نزاشت ...بعد از چندوقت زن گرفت چنان تو عروسی اش رقصیدم که نگووو...اخرشم جدا شد الانم خارجه.... چرا بعد ی مدت حس علاقه ای که داشتم برام مسخره شد...راسته میگن علاقه نوجوانی زیاد پایبند نیست و گذراست...
توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣
هنوز باهاش در ارتباطم😂 ولی بیشتر به عنوان رفیق قدیمی
الان دیگه عشقی و اینا نیستیم، ولی 3 سال پیش غیرمستقیم داشت پیشنهاد ازدواج میداد منم غیر مستقیم رد کردم🤣🤭
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من دبیزستان بودم با یکی دوس شدم دوسشم داشتم الان ازش دوتا بچه دارم
تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟ دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم🤷♀️. ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب. تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنمهمینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست. بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد... فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️