2777
2789

من خودم تو دبیرستان که بودم علاقه زیادی به یکی از فامیلامون داشتم حتی چند بار خواستم شماره شو بگیرمو بهش بگم اما نتونستم ، راستش غرورم نزاشت ...بعد از چندوقت زن گرفت چنان تو عروسی اش رقصیدم که نگووو...اخرشم جدا شد الانم خارجه.... چرا بعد ی مدت حس علاقه ای که داشتم برام مسخره شد...راسته میگن علاقه نوجوانی زیاد پایبند نیست و گذراست...

عمو پورنگ😭😭اخرم منو نگرفت

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز باهاش در ارتباطم😂 ولی بیشتر به عنوان رفیق قدیمی 

الان دیگه عشقی و اینا نیستیم، ولی 3 سال پیش غیرمستقیم داشت پیشنهاد ازدواج میداد منم غیر مستقیم رد کردم🤣🤭

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

عمو پورنگ

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

عاشق پسر فامیلمون بودم بهم گفت چاق خپل زشت بدبخت کی به تو نگاه میکنه🙃الان خودش مث سگ دنبالمه😎

از اون بهتر پیدا کردم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

من دبیزستان بودم با یکی دوس شدم دوسشم داشتم الان ازش دوتا بچه دارم

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.

چهارده سالم بود عاشق مدیر باشگاه شدم 

شیش ماه بعد بهم پیشنهاد رل داد قبول کردم 

شرط گذاشت سه سال رل باشیم بعدش ازدواج 

الان یک سال و خورده ای عقدم🥺💜

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️