2777
2789
عنوان

بیاید از عشق اول یا عشق نوجوانی بگیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2745 بازدید | 54 پست

گذراست ولی خیلی زیاده 

من ۴ سال درگیر یکی بودم طوری ک سرکلاس ریاضی از درس هیچ نمی‌فهمیدم و کلا بهش فکر میکردم 😂😂 

دلم برا خودم میسوزه ، خیلی دوسش داشتم اون موقعا از اقوام بود ، تو یه جشن عروسی وقتی خلوت شد عین احمقا رفتم یه مقدار از خاک اونجایی ک اون رد شده بود رو برداشتم تا مدت ها داشتم😐🤣🤣نخندین می‌دونم خیلی احمق بودم تازه این ۱ درصد اون علاقه من هم نیست 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

با دختر خالم  کارت تلفن میگرفتیم زنگ میزدیم پادگان مزاحم میشدیم🤣🤣🤣

از اقصا نقاط کشور سرباز بود با هر لهجه ای😁🤪

دخترخالم خیلی پایه بود  العان دو ساله که فوت شده🥺😓😓

خاطراتش آتیشم میزنه

به نام طُ ♡ که داری صبر مرا اندازه میگیری ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذراست ولی خیلی زیاده  من ۴ سال درگیر یکی بودم طوری ک سرکلاس ریاضی از درس هیچ نمی‌فهمیدم و کلا ...

وابیییی خدا 

چقدر خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😍🤣🤣

به نام طُ ♡ که داری صبر مرا اندازه میگیری ...

من ۱۳ سالگیم با یه پسره ۲۹ ساله دوست شدم😂وزه بودما اون موقع ها از کلاس برگشتنیو اینا همش صدام می‌کرد لاس میزد باهام منم ۱۳ ساله ندید بدید😂دوس شدم باهاش

البته بگم من مثلا ۱۳ سالم بود همه فک میکردن اونموقع ها ۱۶ ۱۷ سالمه قیافم بچه گونه نبود اصلا 

همش کلاسامو میپیچوندم میرفتم پیشش😂مرتیکه ی بچه باز بعدم دیگه از اون موقع استارت روابط نا موفق از دوران طفولیت نوجوونی و جوونیو زدم😂الانم دقیقا تو یکی از همین بحرانا هستم حس میکنم همون ملینای اون قدیم همون قد تو رابطه هام هنوزم ببخشید خنگم😂شوهر نکردم برم راحت شما

وابیییی خدا  چقدر خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😍🤣🤣

خودمم هروقت یادم میاد نمی‌دونم غش کنم از خنده یا به حال خراب اون روزام گریه کنم ، طرف الان عقد کرده 

تازه‌ این ک گفتم هیچی نیست ، جشن داداشم بود من بجای شادی ناراحت بودم و غمباد گرفته بودم اون نیومده ، جشن تموم شد ملت شاد بودن گفتن و خندیدن و رقصیدن من نشستم گوشه حیاط چشم انتظار ...گاو تر از من هم بود ؟؟

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
حآجی پشماااااممممممم  مگه پیامبره🤣

شبا یه تیکه ازون شن و سنگ هارو می‌گرفتم تو مشتم می‌خوابیدم🤣🤣🤣🤣  

یه شب خواب دیدم میگن یا اینو میکشیم یا باباتو ، من بابامو انتخاب کردم گفتم بکشینش🤣🤣🤣چراااااااااا 

2790
2778
2791
2779
2792