من خودم تو دبیرستان که بودم علاقه زیادی به یکی از فامیلامون داشتم حتی چند بار خواستم شماره شو بگیرمو بهش بگم اما نتونستم ، راستش غرورم نزاشت ...بعد از چندوقت زن گرفت چنان تو عروسی اش رقصیدم که نگووو...اخرشم جدا شد الانم خارجه.... چرا بعد ی مدت حس علاقه ای که داشتم برام مسخره شد...راسته میگن علاقه نوجوانی زیاد پایبند نیست و گذراست...
اونم منو دوستم داشت ولی بعدا الکی سر یه نامه عاشقانه که برام نوشته بود منم از سر بچگی از رابط قبول کردم ولی بعدا آبرومو برد گفت نامه میگیره به خدا فقط یه بار اونم از خودش بود خیلی بد بود الان که میبینمش ازم فرار میکنه
❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گاو بودم بخدا دستبند اسمش رو داشتم ، هنوزم دارمش خوبیش اینه زنجیره ای نوشته اسم رو هرک ...
وای منم قایمکی ی قلبای چوبی بودن درست یادم نیس فک کنم اسم روش نوشته بود تو کوچه مدرسمون ی لوازم تحریری میفروخت رفته بودم خریده بودم🤣🤣🤣از ترس مامانم نمیدونستم تو کدوم سوراخم قایمش کنم🤣