2777
عنوان

طلاق

404 بازدید | 38 پست

از کل کاراش فقط رفتم پزشکی قانونی 

چون دعوا کردیم و کتک زده بودتم 

الان میترسم بره خونه رو خانواده اش بهم بریزن یا وسایلمو بردارن(ازشون هیچ کاری بعید نیست)سیاهه و لیست جهاز ندارم 

چیکار میتونم بکنم دستم ب جایی بند هست خانوادم نمیزارن مهریه و نفقه رو بزارم اجرا ولی باز من تصمیمم جدیه برای اقداماتم 

کسی هست راهنماییم کنه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چرا نمیذارن بذاری اجرا؟

پدرم مخالفه ولی من حتما اقدام میکنم فردا نشه شنبه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا اینکارو بکن تنها برگ برندت همین مهریه اس

این نامه پزشکی قانونی ب چ درد مبخوره 

همش نگران خونمم

برو خونه طلاها و اسنادت رو بردار و بیار  یا بمون خونه تا عدم تمکینت رو نتونه بگیره  بگو ...

خونه پدرمم 

با نامه پزشکی قانونی ک دارم و اون صورت جلسه پاشگاه یعنی میتونه عدم تمکین بگیره؟

ی چیز دیگم ک هست این ک هیچی اونجا ندارم اسناد و چی ندارم 

کاش ی جوری میشد خونه رو پلمپ کنم 

اگه پزشکی قانونی کتک خوردنتو تایید کرده که اینم یه برگ برنده دیگه تو دادگاهه کارت واسه طلاق راحت تر ...

میتونه عدم تمکین بگیره؟

باید دیگه چیکار کنم 

خونه پدرمم  با نامه پزشکی قانونی ک دارم و اون صورت جلسه پاشگاه یعنی میتونه عدم تمکین بگیره؟ ی ...

زیاد وارد نیستم ولی تو نت بزن شماره های مشاوره رایگان طلاق بعد ازشون مشاوره بگیر

زیاد وارد نیستم ولی تو نت بزن شماره های مشاوره رایگان طلاق بعد ازشون مشاوره بگیر

اونا ک میخواد بهشون مشتلق بدی تا جواب ادم بدن قراره شنبه با ی وکیل حرف بزنم ولی الان نگران خونمم و اون مشت ادم ب درد نخور مفت خور دزد

ببین گلم،برای استرداد جهیزیه،باید بری دفتر خدمات قضایی بگی دادخواست استرداد جهیزیه با تامین خواسته میخوام بدم..قبلش توی خونه بشین یه لیست از تمام وسایلت به همراه قیمتاشون بنویس..تمیز بنویس..و بده چهارپنج نفر شاهد،ازخانوادت یا دامادی عروسی دوستی کسی امضا کنن..که دیدن اینا مال شما هستن..و اگه لازم شد توی دادگاه بیان شهادت بدن قبول کنن و بیان..اگرم فاکتور خریدات رو داری هم پیش خودت نگه دار..یا اگه به فروشگاههای که ازشون خرید کرده بودی دسترسی داری برو با صاحبشون صحبت کن که یه نامه ای چیزی بهت بدن که مشخص کنه این وسایل مال شما هستن..البته اینم مهمه که فاکتور به نام کی باشه..بعضیا موقع خرید جهاز،با آقای داماد میرن و مثلا فاکتورارو به نام اون میگیرن که این خیلی بده

ببین گلم،برای استرداد جهیزیه،باید بری دفتر خدمات قضایی بگی دادخواست استرداد جهیزیه با تامین خواسته م ...

ن خب چون طی چند سال خرید کردم جهیزیمو فاکتو ندارم اما تا دلت بخواد شاهد دارم ما جهاز برون داریم 

پس نامه استرداد جهیزیه بگیرم

ن خب چون طی چند سال خرید کردم جهیزیمو فاکتو ندارم اما تا دلت بخواد شاهد دارم ما جهاز برون داریم  ...

بله گلم..ازاین بابت نگران نباش..شما دادخواستتو بده با لیست وامضای شهود..حتما حتما بگو با تامین خواسته میخوام..برای هزینه دادرسی تقریبا یه میلیون باید بدی دفترخدمات قضایی..اما برای تامین خواسته میگن ده درصد میلغ جهازتو باید بریزی به حساب دادگستری..

وقتی دادخواستتو بدی ،دادگاه یه وقتی رو برای رسیدگی تعیین میکنه و به شما و همسرت ابلاغ میشه..

اما همون موقع هم به خاطر تامین خواسته،بهت نامه میدن ،ببری اجرای احکام..بهت حکم ورود به منزل میدن..من رو که حکم با اختیارات کامل میدن..با قفل ساز..واین به همسرت ابلاغ نمیشه..چون ممکنه بعضی آقایون وسایلو خراب کنن یا از خونه خارج کنن..وقتی حکمو بهت دادن باید با مامور اجرای احکام هماهنگ کنی که بهت یه روزو وقت بده و بری وسایلتو ازخونه خارج کنی...اگه حکمت با قفل ساز باشه،حتی اگه شوهرت خونه نبود قفل ساز میاد در خونه رو باز میکنه و میری وسایلتو برمیداری..

بعدش توی جلسه رسیدگی ،قاضی از همسرت میپرسه که آیا قبول داری وسایلی که خانمت برداشته مال خودشه؟؟اگه شوهرت قبول کرد که هیچ و میگه هزینه دادرسی رو باید پرداخت کنی..اما اگه شوهرت اعتراض داشت،باید ثابت کنه وسایل مال خودشن و شما هم میتونی شاهداتو ببری دادگاه..

وقتی ثابت بشه مال شمان،دادگاه اون هزینه تامین خواسته رو به شما برمیگردونه..

فقط حواست باشه تو هرشکایت یا دادخواستی که میخوای بنویسی،بگو بنویسن که هزینه دادرسی و خسارات حق الوکاله یاهرچیز دیگه رو باید به شما بدن