2777
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 38 پست
ن خب چون طی چند سال خرید کردم جهیزیمو فاکتو ندارم اما تا دلت بخواد شاهد دارم ما جهاز برون داریم  ...

اینم بگم برای هزینه های تامین خواسته یا دادرسی مستونی اعسار بزنی که ندارم که بدم..دادگاهم بررسی میکنه و شاهد میخواد ازت که ازت نگیرن این مبلغو..اما من خودم هزینه تامین خواسته رو دادم..چون میخواستم وسایلمو زودی ازخونه خارج کنم وازطرف دیگه هم میدونستم این پول بهم برمیگرده..چون من هم لیست داشتم هم فاکتورای خرید..شوهرم نمیتونست بگه مال من نیستن

خونه پدرمم  با نامه پزشکی قانونی ک دارم و اون صورت جلسه پاشگاه یعنی میتونه عدم تمکین بگیره؟ ی ...

برای عدم تمکین اگه خودت ازخونه زده باشی بیرون،بله میتونه بگیره..البته عدم تمکین برای موقعیه که شما درخواست نفقه بدی..اونم میره عدم تمکین میزنه..چون زنی که خودش ازخونه بزنه بیرون ناشزه میشه و نفقه بهش تعلق نمیگیره..

اما ضرب وجرح،کاری به عدم تمکین نداره..شما وقتی ضربه ای بهت میخوره باید زنگ بزنی ۱۱۰بیان صورتجلسه کنن..اگه تو محل بیان خیلی خوبه..اگرم نتونن بیان شمارو به نزدیکترین کلانتری به محلی که اتفاق افتاده ارجاع میدن..اونجا صورتجلسه میکنن و ارجاعت میدن دادسرا..دادسرا هم شمارو میفرستن پزشکی قانونی..پزشکی قانونی آثار ضرب وجرحو می بینه..اما گزارشو دست خودت نمیدن..مستقیم میفرستن دادسرا..بعدش دیگه باید منتظر بمونی کی برات ابلاغ میاد..البته تو این مدت دادسرا،پرونده رو میفرسته همون کلانتری که صورتجلسه کرده..یه بار شمارو تنها میخوان..یه بارم مواجهه حضوری با شوهرت براتون میزارن..بعد ازاون باز پرونده میره دادسرا..دیگه باید منتظر ابلاغشون بمونی..که کیفرخواست رو صادر کنن..و بفرستنتون دادگاه کیفری..که حکمو بزنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله گلم..ازاین بابت نگران نباش..شما دادخواستتو بده با لیست وامضای شهود..حتما حتما بگو با تامین خواست ...

بدبختی اینه هیچی ندارم ک بخوام ب این مورد اقدام کنم پس اخه از کجا مثلا صد تومن پول بیارم بدم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اینم بگم برای هزینه های تامین خواسته یا دادرسی مستونی اعسار بزنی که ندارم که بدم..دادگاهم بررسی میکن ...

هوف من ندارم شوهرمم ی ح... زاده ای ک لنگه نداره فقط شاهد و فیلم دارم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بدبختی اینه هیچی ندارم ک بخوام ب این مورد اقدام کنم پس اخه از کجا مثلا صد تومن پول بیارم بدم

برای تامین خواسته که میدونم میتونی اعسار بزنی که ازت نگیرن..اما هزینه دادرسی که باید بدی دفترخدمات قضایی رو نمیدونم..بپرس شاید اونجا هم بتونی اعسار بزنی..و دیگه اینکه اگه مجبور شدی دارسی رو بدی،از کسی قرض کن..بعدش وسایلتو که آوردی بفروششون ،پول طرفو بده

برای عدم تمکین اگه خودت ازخونه زده باشی بیرون،بله میتونه بگیره..البته عدم تمکین برای موقعیه که شما د ...

شاهد دارم ک بابام اومد منو از خونه برداشت با بچه اورد خونشون یعنی برا مهریه برم درخواست بدم ی ن؟

چرا من هیچی از متنایی ک نوشتی حالیم نمیشه😔😔😔

هوف من ندارم شوهرمم ی ح... زاده ای ک لنگه نداره فقط شاهد و فیلم دارم

خب همینا کافیه..نشون میده وسایل مال خودتن..نترس..منن انقده ترسیده بودم..بعدش دیدم از آب خوردنم راحت تر بود..فک کنم من خودم یه تنه دنبال کارام بودم..ولی انقده حال داد وقتی رفتم وسایلمو بیارم..شوهرم شوکه شده بود ..

برای تامین خواسته که میدونم میتونی اعسار بزنی که ازت نگیرن..اما هزینه دادرسی که باید بدی دفترخدمات ق ...

اره این پیشنهاد خوبیه 

الان من شبی ک زدم عین این خنگا هیچی نگفتم و زنگ نزدم پلیس فرداش رفتم بیمارستان از اونجا زنگ زدن ب پلیس و بقیه ماجرا پزشکی قانونیم رفتم منتظر نامشم

شاهد دارم ک بابام اومد منو از خونه برداشت با بچه اورد خونشون یعنی برا مهریه برم درخواست بدم ی ن؟ چر ...

عزیزم..منم مثل شما بودم هیچ چی بلد نبودم..ولی الان خیلی چیزارو یاد گرفتم..هرجا رو خواستی بگو بیشتر برات توضیح بدم

خب همینا کافیه..نشون میده وسایل مال خودتن..نترس..منن انقده ترسیده بودم..بعدش دیدم از آب خوردنم راحت ...

میدونی من از این زورم میگیره بی خیاله ن ی معذرت خواهی میکنه ن حتی ی اقدامی برا بچه ها بنظرت بچه ها رو نبرم بزارم دم خونه بهشون تحویل بدم

اره این پیشنهاد خوبیه  الان من شبی ک زدم عین این خنگا هیچی نگفتم و زنگ نزدم پلیس فرداش رفتم بی ...

برای من که جواب پزشکی قانونی رفت دادسرا..من زودی زنگ زدم ۱۱۰ و صورتجلسه کردم..

عزیزم..منم مثل شما بودم هیچ چی بلد نبودم..ولی الان خیلی چیزارو یاد گرفتم..هرجا رو خواستی بگو بیشتر ب ...

زورم از این میگیره خانواده بی شرفش شبانه روز خونه منن بابام نمیزاره اقدامی کنم دست و پام بستس تا میخوام حرفم بزنم فوری جبهه میگیره مرتیکه آشغالم نشسته برا خودش خوش میگذرونه بچه ها اینجا اذیتم میکنن دارم دیوونه میشم

برای من که جواب پزشکی قانونی رفت دادسرا..من زودی زنگ زدم ۱۱۰ و صورتجلسه کردم..

دیگه من ساعت دوازده شب بعدش صورت جلسه کردو فرداشم بردم پزشکی قانونی و منتظرم گفت برات پیام میاد ببینم چی میشه 

میدونی من از این زورم میگیره بی خیاله ن ی معذرت خواهی میکنه ن حتی ی اقدامی برا بچه ها بنظرت بچه ها ر ...

این موردو نمیدونم..من خدارو صدهزار مرتبه شکر بچه ندارم..برای همین از این مورد اطلاع ندارم..

یه نکته رو بگم..چون شما خودت از خونه زدی بیرون،پس ناشزه به حساب میای و نفقه بهت تعلق نمیگیزه..

اما مهریه کاری به هیچ چی نداره..حقته و اگه عندالمطالبه باشه هروقت بخوای میتونی مطالبش کنی

زورم از این میگیره خانواده بی شرفش شبانه روز خونه منن بابام نمیزاره اقدامی کنم دست و پام بستس تا میخ ...

حالا من خانوادم به شدت ازم حمایت میکنن..من طلاق نمیخواستم شوهرم دادخواست داد..منم سفت وسخت پای حق وحقوقمم..پشتمم البته به خانوادم گرمه که حمایتم میکنن