2777
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 38 پست
این موردو نمیدونم..من خدارو صدهزار مرتبه شکر بچه ندارم..برای همین از این مورد اطلاع ندارم.. یه نکته ...

پس نمیتونم بگم بنا ب ثورت جلسه و اینا عدم امنیت جانی بودم تو خونم و اومدم بیرون؟

بچه دارم اونم دوتا 

الان خوشخوشانه اون بی شرفه من دارم اذیت میشم هیچیم ندارم بچه هام وسیله میخوان خانوادمم ک خدا زده ن میزارن برم خونم وسایل بیارم ن خودشون کاری میکنن نشستن دست گذاشتن رو دست ک از سمت خدا معجزه بشه خسته شدم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

حالا من خانوادم به شدت ازم حمایت میکنن..من طلاق نمیخواستم شوهرم دادخواست داد..منم سفت وسخت پای حق وح ...

از شوهرم دیگه خسته شدم خیلی تلاش کردم خیلی تظاهر کردم ولی واقعا با۲۵سال سن نمیکشم در توانم نیست

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس نمیتونم بگم بنا ب ثورت جلسه و اینا عدم امنیت جانی بودم تو خونم و اومدم بیرون؟ بچه دارم اونم دوتا ...

برای عدم امنیت جانی نمیدونم..بپرس این موردو..شایدم قبول کنن که امنیت نداشتی و ناشزه حسابت نکنن

عزیزم..ایشاللا هرچیزی که به صلاحته برات پیش بیاد

😔😔😔😔😔

برای عدم امنیت جانی نمیدونم..بپرس این موردو..شایدم قبول کنن که امنیت نداشتی و ناشزه حسابت نکنن

مرسی عزیزم 

زحمتت دادم لطف کردی

مرسی عزیزم  زحمتت دادم لطف کردی

خواهش میکنم..امیدوارم شوهرتم پاپیش بزاره و بتونید مشکلتونو حل کنید..چون بچه دارید..جدایی سخته..

من فقط دوست داشتم چیزایی که میدونم رو بهت بگم..که بدونی باید چیکار کنی

خواهش میکنم..امیدوارم شوهرتم پاپیش بزاره و بتونید مشکلتونو حل کنید..چون بچه دارید..جدایی سخته.. من ...

اون پا پیش بزاره دیگه من نمیتونم باهاش ادامه بدم 

هیچیم ندارم دست بابامم خالی بعد نمیزارن هیچ اقدامی بکنم فقط نشستن خانواده شوهرم و اون مرتیکه بی شرفم ک از خدا خواسته برا خودشون میخورن و میگردن و میگذرونن