2789
عنوان

زن مطلقه

8946 بازدید | 31 پست

چرا وقتی یه زن میگه مطلقه هستم اکثرا فکرشون سمت این میره این زن مشکل داشته چرا فرهنگمون درست نمیشه من پرستارم یکی از همکاران جدا شده داشتن پشت سرش حرف میزدن من یجا وایساده بودم شنیدم اتفاقا خیلی دختر خوب و مهربونی بعضی وقتا میگم خدایا خودت یجوری جواب اینایی دل این خانما میشکنن با زندگیشون امتحان کن بفهمن چی میگن

خودم تو عقد جدا شدم خواهرشوهرم یبار بهم گفت زن بیوه زندگیش آنچنان خراب شد البته خیلی طول کشید آشتی کردن ولی دفعه دیگه نگفت و امیدوارم نگه

تو رو خدا نگید ایجور افراد همینجور ناراحت هستن دلشون نشکنید

🥺🥺

🤩من دختری از تبار بلوچستانم 😍یه دختر پر انرژی شاد و شنگول 😍.  میشه برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستی🥺فرستادی بگو منم برات بفرستم😘. راستی نی نی سایتی ها خیلی دوستون دارم😜. ماچ به کله هاتون😝😽😽

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطلقه شدن دست آدم نیس برا هرکسی ممکنه پیش بیاد 

ولی متاسفانه هر مطلقه ای که دیدم آوار شدن رو زندگی زن های دیگه و متاسفانه راه درستی نرفتن ( با احترام به مطلقه یا بیوه هایی که انسانیت دارن)

حالم از اونایی ک از زن مطلقه بدشون میاد بهم میخوره  چشم ندارن ببینن ی زن مطلقه شیکه ب خودش میر ...

دوست پسرش اگه مجرد باشه که کسی کاری نداره مشکل اینکه دوس پسر یه سریاشون شورای بقیه ان

داماد کثیف ما به خواهر کوچیکم گفته بود شما خانواده طلاقی هستین.چون خواهر بزرگم مطلقه اس.

خودش بچه دار نمیشه و خواهرکوچیکمم داره ازش جدا میشه البته به خاطر این موضوع نیست خیلی ادم بدی بود

دوس پسر مجرد هیچ مشکلی ندارع دوست پسر متاهل دارن اخه اکثرا

اخه دوس پسر مجردم بعدا باش ازدواج نمیکنه و میره سراغ یه دختر محرد بعد ماحراهلیربعری پیش میاد که تو قبلا با زن مطلقه بودیو ..... و .....

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗