2789
عنوان

زن مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 8946 بازدید | 31 پست
اخه دوس پسر مجردم بعدا باش ازدواج نمیکنه و میره سراغ یه دختر محرد بعد ماحراهلیربعری پیش میاد که تو ق ...

زن دوس پسر متاهل چه گناهی داره زن مطلقه زندگیشو خراب میکنه کاشکی زنها رحم کنن  با مرد متاهل دوس نشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروزیه   خانم توباشگاه گریه میکرد آنچنان زارمیزدفکرکردم کسی ازش مرده گفتم اتفاقی افتاده گفت اره چندسال قبل طلاق گرفتم یه پچه داشتم یه پسرمجردصیغه ام کرده وگفته من نمیگیرم چون بچه داری الان ۶ماه میشه پسررفته زن عقدکرده  امابازمیاد منم نمیتونم ازش بگذرم الان نامزدومادرش اومدن اینجافحشم ودادن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

واقعاا الان منی که دارم جدا میشم به منم اینطوری میخوان بگنن😭😭

اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو‌ بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو‌ پشتم باش😥😥💔💔
واقعاا الان منی که دارم جدا میشم به منم اینطوری میخوان بگنن😭😭

نه جانم...  

در دهن مردم  رو هیچوقت نمی تونی ببندی.  چون همیشه گشاده و خزعبلات خودشون رو میخوان با ذهن مریض و کثیفشون به خورد بقیه بدن، در حالیکه خودشون پر از گناه و آلودگی هستن.  

زندگیتو کن و خوش باش😊

همسایه ما یک دختر داره طلاق گرفته پتیاره... خیلی پشت سرش هم حرف هست. میگن کاسبی میکنه 

خیلی دنبال شوهر منه.  یک کاری توی آپارتمان پیش اومد. این خانمه همش به شوهرم زنگ میزنه و میگه میخنده.

بدم میاد زنگ میزنه و پیام میده به شوهرم. مادرش میگه ناموس ما ناموس شما هم هست!!! مادره هم انگار خرابه... یعنی چی این حرف!! دخترش ناموس همه است 😂

سلام درسته که انسانیت فراموش شده ولی نایاب نشده . من زخمی خیانت همسرم شدم گناهم زیاد خوب بودنم بود . آرزو دارم یک خانم با صداقت تمام وجود جنس قلب خودم پیدا کنم تمام وجود خودم را فداش میکنم . هرچیزی توی دنیا ازم بخواد برای وفاداریش میدم . زیبایی سن و سال و ..... هیچ کدوم برام ملاک نیت جز قلبش 

سلام درود ب دوستان زن مطلقه  خوبش خوبه بدشم پدر ادما در میاره  پس نمیشه گفت همه مثل همن  قبل اینک عقد صورت بگیره چشاتونا بازکنین بعد باهاش برین زیر یه سقف الکیم نگین این خوب نیست اون خوب نیست