nana1378 مدیر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 447 عنوان رقیب رژیم | مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 71 پست سلام اقا من ۱۵ سالمه و اینکه الان رژیم میگیرم و به رقیب نیاز دارم کسی هست برای رقابت؟😁😉 عضو گروه ابی💙(بامداد خمار). وزن اولیه:۷۳.۸۰۰🫣وزن این هفته:۷۱.۹۰۰🤩هدف اول:۶۵😄 هدف دوم :۶۰😃 هدف اخر:۵۸😆 1401/10/25 | 23:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mali1400 عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 925 منم اینجوریم یذره غذا اضاف بیاد وسوسه میشم شروع میکنم پر خوری...بهترین کار اینه که غذا کم درست کنی و ... دقیقا.الانم گشنمع دلم موز میخواد😀😀😀
nana1378 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 447 خیلی دلم میخواد برم باشگاه اما واقعا نمیرسم .کوچولومم دسن و پاگیره .از این بچه ها نیست که باهاش بتون ... ۳ کیلو تا الان کم کردم با برنامه زیره عضو گروه ابی💙(بامداد خمار). وزن اولیه:۷۳.۸۰۰🫣وزن این هفته:۷۱.۹۰۰🤩هدف اول:۶۵😄 هدف دوم :۶۰😃 هدف اخر:۵۸😆
nana1378 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 447 دقیقا.الانم گشنمع دلم موز میخواد😀😀😀 تازشم شما دوران شیردهی هستی باید همه چی بخوری ولی به اندازه این برنامه رو وصل کنی براتون خیلی خوبه عضو گروه ابی💙(بامداد خمار). وزن اولیه:۷۳.۸۰۰🫣وزن این هفته:۷۱.۹۰۰🤩هدف اول:۶۵😄 هدف دوم :۶۰😃 هدف اخر:۵۸😆
کبرا_زن_اکبر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 916 دقیقا.الانم گشنمع دلم موز میخواد😀😀😀 یه مورد دیگه ام اینع که شبا بعد شام سریع مسواک بزن که دلت چیزی خواست بخاطر دندونات چیزی نخوری😂 یکی از هزاران کاربر ترکیده با ورودی تازه=)
nana1378 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 447 عه منم نصب میکنم فردا ببینم چطوریه؟ قد و وزن و همه چی رو میزنی ولی خوب کالری که بهتون میده اشتباهه شما وزنت رو ضربدر بیست کن منهای صد این کالری درستت هست عضو گروه ابی💙(بامداد خمار). وزن اولیه:۷۳.۸۰۰🫣وزن این هفته:۷۱.۹۰۰🤩هدف اول:۶۵😄 هدف دوم :۶۰😃 هدف اخر:۵۸😆
mali1400 عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 925 تازشم شما دوران شیردهی هستی باید همه چی بخوری ولی به اندازه این برنامه رو وصل کنی براتون خیلی خوبه اره دقیقا.برنجمو و نان صبحونمو کم کردم.تا ببینم چی پیش میاد این هفته.
nana1378 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 447 اره دقیقا.برنجمو و نان صبحونمو کم کردم.تا ببینم چی پیش میاد این هفته. اشتباه کردی چون شیرده هستید عضو گروه ابی💙(بامداد خمار). وزن اولیه:۷۳.۸۰۰🫣وزن این هفته:۷۱.۹۰۰🤩هدف اول:۶۵😄 هدف دوم :۶۰😃 هدف اخر:۵۸😆
mali1400 عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 925 فک کنم تا اخر هفته بتونم ۷۰۰ گرم کم کنم.انشالله😀😀😀😀چیزابه مفید و تجربه هایه بدرد بخورد داشتی اینجا بزار بخونیم انرژی بگیریم.من قبلنم رژیم گرفتم تا۶۰ رفتم اما باردار شدم وزنم رفت بالا.اما اینجوری اذیت نمیشدم .الان خیلی گرسنم میشه😀
nana1378 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 447 فک کنم تا اخر هفته بتونم ۷۰۰ گرم کم کنم.انشالله😀😀😀😀چیزابه مفید و تجربه هایه بدرد بخورد داشتی این ... با این رژیم کالری شماری خیلی خوب میشی عضو گروه ابی💙(بامداد خمار). وزن اولیه:۷۳.۸۰۰🫣وزن این هفته:۷۱.۹۰۰🤩هدف اول:۶۵😄 هدف دوم :۶۰😃 هدف اخر:۵۸😆
nana1378 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 447 فک کنم تا اخر هفته بتونم ۷۰۰ گرم کم کنم.انشالله😀😀😀😀چیزابه مفید و تجربه هایه بدرد بخورد داشتی این ... سما چند سالتونع؟😁 عضو گروه ابی💙(بامداد خمار). وزن اولیه:۷۳.۸۰۰🫣وزن این هفته:۷۱.۹۰۰🤩هدف اول:۶۵😄 هدف دوم :۶۰😃 هدف اخر:۵۸😆
mali1400 عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 925 اشتباه کردی چون شیرده هستید پس چی کم کنم؟میوه که نمیشه گوشت و لبنیاتم که نمیشه.صبحا یه تخم مرغ با کف دست نون با چایی بدون قند.میانوعده موز .ناهار ۱۰ق برنج با خورشت ک سالاد میانوعده دوتا چایی با قند شامم ده تا ق برنج و خورشت .این وسطا کشمش و گندمک میخورم واسه شیرم که کم نشه
nana1378 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 447 پس چی کم کنم؟میوه که نمیشه گوشت و لبنیاتم که نمیشه.صبحا یه تخم مرغ با کف دست نون با چایی بدون قند.می ... هیچی کم نکن به اندازه بخور از همه چس عضو گروه ابی💙(بامداد خمار). وزن اولیه:۷۳.۸۰۰🫣وزن این هفته:۷۱.۹۰۰🤩هدف اول:۶۵😄 هدف دوم :۶۰😃 هدف اخر:۵۸😆