2777
2789
عنوان

رقیب رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 71 پست
خیلی دلم میخواد برم باشگاه اما واقعا نمیرسم .کوچولومم دسن و پاگیره .از این بچه ها نیست که باهاش بتون ...

۳ کیلو تا الان کم کردم با برنامه زیره

عضو گروه ابی💙(بامداد خمار).                                               وزن اولیه:۷۳.۸۰۰🫣وزن این هفته:۷۱.۹۰۰🤩هدف اول:۶۵😄 هدف دوم :۶۰😃 هدف اخر:۵۸😆  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا.الانم گشنمع دلم موز میخواد😀😀😀

تازشم شما دوران شیردهی هستی باید همه چی بخوری ولی به اندازه این برنامه رو وصل کنی براتون خیلی خوبه

عضو گروه ابی💙(بامداد خمار).                                               وزن اولیه:۷۳.۸۰۰🫣وزن این هفته:۷۱.۹۰۰🤩هدف اول:۶۵😄 هدف دوم :۶۰😃 هدف اخر:۵۸😆  
دقیقا.الانم گشنمع دلم موز میخواد😀😀😀

یه مورد دیگه ام اینع که شبا بعد شام سریع مسواک بزن که دلت چیزی خواست بخاطر دندونات چیزی نخوری😂

زندگی هیچوقت آسونتر نمیشه این تویی که باید قویتر بشی

عه  منم  نصب میکنم فردا ببینم چطوریه؟

قد و وزن و همه چی رو میزنی ولی خوب کالری که بهتون میده اشتباهه شما وزنت رو ضربدر بیست کن منهای صد این کالری درستت هست

تازشم شما دوران شیردهی هستی باید همه چی بخوری ولی به اندازه این برنامه رو وصل کنی براتون خیلی خوبه

اره دقیقا.برنجمو و نان صبحونمو کم کردم.تا ببینم چی پیش میاد این هفته.

اره دقیقا.برنجمو و نان صبحونمو کم کردم.تا ببینم چی پیش میاد این هفته.

اشتباه کردی چون شیرده هستید

فک کنم تا اخر هفته بتونم ۷۰۰ گرم کم کنم.انشالله😀😀😀😀چیزابه مفید و تجربه هایه بدرد بخورد داشتی اینجا بزار بخونیم انرژی بگیریم.من قبلنم رژیم گرفتم تا۶۰ رفتم اما باردار شدم وزنم رفت بالا.اما اینجوری اذیت نمیشدم .الان خیلی گرسنم میشه😀

فک کنم تا اخر هفته بتونم ۷۰۰ گرم کم کنم.انشالله😀😀😀😀چیزابه مفید و تجربه هایه بدرد بخورد داشتی این ...

با این رژیم کالری شماری خیلی خوب میشی

فک کنم تا اخر هفته بتونم ۷۰۰ گرم کم کنم.انشالله😀😀😀😀چیزابه مفید و تجربه هایه بدرد بخورد داشتی این ...

سما چند سالتونع؟😁

اشتباه کردی چون شیرده هستید

پس چی کم کنم؟میوه که نمیشه گوشت و لبنیاتم که نمیشه.صبحا یه تخم مرغ با کف دست نون با چایی بدون قند.میانوعده موز .ناهار ۱۰ق برنج با خورشت ک سالاد میانوعده دوتا چایی با قند شامم ده تا ق برنج و خورشت .این وسطا کشمش و گندمک میخورم واسه شیرم که کم نشه

پس چی کم کنم؟میوه که نمیشه گوشت و لبنیاتم که نمیشه.صبحا یه تخم مرغ با کف دست نون با چایی بدون قند.می ...

هیچی کم نکن به اندازه بخور از همه چس