2777
2789
احتمالا چون یادمه یه بار گفت منتظرم فلانی زنگ بزنه باهاش برم بیرون  . گفتم کیه؟ گفت رفیقم.. میگ ...

ن ک بگیم دوستت بده

کلا یاد بگیر ب کسی نگو

تو که میترسیدی از تاریکی ؛ الان چجوری تنهایی خوابیدی…:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ی مراسمی دیدم چتارو  بعد اخرش گفتم وایستید بقیه برن صحبت کنیم

هر کسی یه اخلاقی داره ولی من بودم ناراحت نمیشدم چون یه چیز خیلی طبیعی بوده بارها شده یکی از دوستامون یا کرم پودرش کیکی شده رو صورتش یا بد سایه زده یا حتی لباسش یه مشکلی داشته اگه جوری باشه که همون لحظه بشه درستش کرد بهش میگیم اگه نه به روی خودمون نمیاریم و حتی سوال کنه راجب ظاهرش میگیم عالیه   

اره بخدا من خودمم گاهی ساکتم میفهمه اما نمیپرسع  فکر میکردم بی معرفته تا اینکه این طرز فکرشو ف ...

میتونی پیام بدی خصوصی بگی عزیزم جویا حالت بودم قصد فضولی نداشتم اصلا، میخواستم غمات شریک شم هروقت خواستی درددل کنی گوش شنوام بدون هیچ قضاوتی. امیدوارم هرچی هست حل شه دنیا دو روزه ارزشش نداره زیاد غصه بخوری.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
با دوستا دیگهش سرگرمه یا با عشقش. دوست ۷ ساله منم همینطوری بود یه روز دیگه بهش پیام ندادم خانوم بعد ...

منم یه دوستی داشتم خیلی مشکل داشت تو زندگیش به خاطرش پیش شوهرمو خانوادم گریه کردم پول بدن بدم بهش بره وکیل بگیره ازشوهرش جداشه یه حرفایی میزد از خونواده شوهرش که درحقش چه بدی ها که نکردن خیلی خیلی سعی کردم کمکش کنم خونوادش کاری نمیکردن میترسیدم خودکشی کنه آخرش باورت نمیشه عوض دستت دردنکنه الکی الکی منو از پیجش آنفالو کرد منم کلا بلاکش کردم حالم بهم خورد ازش منفعت طلب بود فقط مادرش فوت شد زنگ زدم تسلیت بگم بهم گفت شما بیشتر ازش بدم اومد گفتم یه آدم چقدر میتونه عوضی باشه منی که هرساعت بهش زنگ میزدم دلداریش میدادم غصه نخوره میومد خونم سرزده نه خبر میداد نه چیزی یهو میدیدم جلو درمونه باوجود اینکه بهش بارها گفته بودم قبل اومدنت بهم خبر بده یا میگفتم بریم بیرون حال وهوات عوض شه نمیومد بعدها فهمیدم خونوادگی مشکل دارن و چندتا ازدوستام مسخرش میکردن که خسیس و روابط اجتماعیش صفره

هر کسی یه اخلاقی داره ولی من بودم ناراحت نمیشدم چون یه چیز خیلی طبیعی بوده بارها شده یکی از دوستامون ...

وااای یسری عکس با کیکم با ی استایلی انداختم میبینم خیلی بد شده😂🚶🏻‍♀️

بعدش ک رفتم قرمزه رو پوشیدم عالی شدم😂🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ولی اون دیگه بعد بوده

احتمالا چون یادمه یه بار گفت منتظرم فلانی زنگ بزنه باهاش برم بیرون  . گفتم کیه؟ گفت رفیقم.. میگ ...

محافظه کاره میترسه فردا با یکی دیگه ازدواج کنه یهو از دهن دوستاش در بره عه پس فلانی چیشد😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
میتونی پیام بدی خصوصی بگی عزیزم جویا حالت بودم قصد فضولی نداشتم اصلا، میخواستم غمات شریک شم هروقت خو ...

رو در رو بگم؟

رو در رو بگم؟

من با پیام موافق ترم رو در رو تنها گیرش بیاری اگه دوست سوم بزاره خوبه😂

من با پیام موافق ترم رو در رو تنها گیرش بیاری اگه دوست سوم بزاره خوبه😂

ببین بعد اون شب دیگه من فاز دیوونه بازیو گذاشتم کنار اونم خجالت کشیده بهتر دارع عمل میکنه ینی یجوری گوگولی کم رو تر شده دست میده باشعورتر شده

بعد ببین دلی دوسش دارما یسری چیزا و غرور باعث میشه فکر کنم اگه کیخواد منو کوچیکم کنه جرش بدم

بعد این درونگراس ی مسئله اونجا تموم میشع میره یجورایی انگار باز کردن دوبارش نفهم بازیه

منم یه دوستی داشتم خیلی مشکل داشت تو زندگیش به خاطرش پیش شوهرمو خانوادم گریه کردم پول بدن بدم بهش بر ...

وای منم دوست قبلیم بی خبر میومد خونمون حتی یبارم به مامانش گفته میاد خونه ما ولی نگو با دوست پسرش جیم شده رفته بیرون، مامانش اومده بود خونه ما دخترش میخواست.

شما دوستت جدا شد؟ یا پولو کشید بالا یه اب هم روش؟

ببین بعد اون شب دیگه من فاز دیوونه بازیو گذاشتم کنار اونم خجالت کشیده بهتر دارع عمل میکنه ینی یجوری ...

اینم حرفیه پس کاری نکن گذشته تموم شده واسه دفعات بعد زیاد پیگیر نباش فکر ورش داره.