2777
2789
ببین اینطوریه ک خیلیییی کم حرفه  و جدیدا بیشتر رفته تو خودش و اعصابش خورده همیشه  کم حرف ...

حتما افسردگی گرفته شرایط زندگیش سخته. آدم افسرده حال خودشم نداره چه برسه بقیه. ببین چیشده چشه دوست تو خوشی و غم میشه شناخت.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم اوکیه مشکلی نداره 

نشسته بودم باعاشون حرف زدم برگاشون ریخته بود یکمم بغض کرذه بودم (ینی کلا حرف زدنی بغضم میگیره ربطی ب اونا نداشت) 

ساکت شده بودن گرخیده 

بعد ازون روز حس خجالت زده ها رو داره بنده خدا😂

تو که میترسیدی از تاریکی ؛ الان چجوری تنهایی خوابیدی…:)
چشش از چی ترسیده؟  ازین ک رازاشو بگم؟ بحث راز نیس فکر کنم چون اصلا اونطوری نیس بترسه ازین ک ل ...

نه شاید جایی حرفی به کسی زده باشه طرف رفته باشه چارتادوروغم گذاشته باشه روش به اینو اون بگه ایشونم تصمیم گرفته باشه حرف دلشو به کسی نگه حتی دوست

مثلا من به رفیقم پیام بدم ده بار بدم یه بار با یک پیام جواب میده. خودش که اصلا پیام نمیده همش من شرو ...

با دوستا دیگهش سرگرمه یا با عشقش. دوست ۷ ساله منم همینطوری بود یه روز دیگه بهش پیام ندادم خانوم بعد یه سااااال پیام داده الو؟ منم بلاک کردم. چندجا دیگهم بلاک کردم از رو نرفت اخرسر گفتم ما دیگه دوست نیستیم موفق باشی.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
حتما افسردگی گرفته شرایط زندگیش سخته. آدم افسرده حال خودشم نداره چه برسه بقیه. ببین چیشده چشه دوست ت ...

اتفاقااا ازوناس ک زیاد بپرسی ازش اعصابش خورد میشه فکر میکنه سرتو … اره بعد اتفاقا تو چتاشونم خوندم میگف من خوصله یکی ب دو ندارم بچه های گروهم میگفتن چته 

این دختر پاچه خواره تو پیوی به خودش گف ک اره سرتون فلان باشه منظور گله ای حالت شکایت 

بعد منم اعصابم خورد میشه نگرانیام اینطوری برداشت شع

نشسته بودم باعاشون حرف زدم برگاشون ریخته بود یکمم بغض کرذه بودم (ینی کلا حرف زدنی بغضم میگیره ربطی ب ...

فهمیده بودن که چت هاشون رو دیدی؟

حس میکنم اعتماد به نفست ضعیفه به نظرم اول از همه باید رو اعتماد به نفست کار کنی   

حتما افسردگی گرفته شرایط زندگیش سخته. آدم افسرده حال خودشم نداره چه برسه بقیه. ببین چیشده چشه دوست ت ...

شرایط زندگیش از لحاظ مالی نه اما مامانش زیاد باهاش کلنجار میره اینم همش کم حرفه

نه شاید جایی حرفی به کسی زده باشه طرف رفته باشه چارتادوروغم گذاشته باشه روش به اینو اون بگه ایشونم ت ...

اره کم ذشمن نیست

فهمیده بودن که چت هاشون رو دیدی؟ حس میکنم اعتماد به نفست ضعیفه به نظرم اول از همه باید رو اعتماد به ...

تو ی مراسمی دیدم چتارو 

بعد اخرش گفتم وایستید بقیه برن صحبت کنیم

اتفاقااا ازوناس ک زیاد بپرسی ازش اعصابش خورد میشه فکر میکنه سرتو … اره بعد اتفاقا تو چتاشونم خوندم م ...

حتما مشکلش خونوادگیه که نمیخواد بگه اصرار نکن عزیزم.

اره زیاد اصرار کنی فکرمیکنن فضولیه یا میخوای دلت خنک شه یبار پرسیدی بسه ولش کن خواست میگه.

حتما مشکلش خونوادگیه که نمیخواد بگه اصرار نکن عزیزم. اره زیاد اصرار کنی فکرمیکنن فضولیه یا میخوای د ...

اره بخدا من خودمم گاهی ساکتم میفهمه اما نمیپرسع 

فکر میکردم بی معرفته تا اینکه این طرز فکرشو فهمیدم 

الان ب نظرت چطوری قدیمو بشورم ببرم ک این طرز فکری ک شاید من بخوام فضولی کنم بپره؟

با دوستا دیگهش سرگرمه یا با عشقش. دوست ۷ ساله منم همینطوری بود یه روز دیگه بهش پیام ندادم خانوم بعد ...

احتمالا چون یادمه یه بار گفت منتظرم فلانی زنگ بزنه باهاش برم بیرون  . گفتم کیه؟ گفت رفیقم.. میگه رل نداره ولی من بهش شک دارم چون مسائل شخصیشو به من نگفته بر عکس من.. 

تاپیکهای قبل رو گردن نمی گیرم.اصلا اصلا بهشون نگاه نکن.🙂
احتمالا چون یادمه یه بار گفت منتظرم فلانی زنگ بزنه باهاش برم بیرون  . گفتم کیه؟ گفت رفیقم.. میگ ...

توهم نگو