وای منم دوست قبلیم بی خبر میومد خونمون حتی یبارم به مامانش گفته میاد خونه ما ولی نگو با دوست پسرش جی ...
نه پولو نگرفت من براش از طریق همسرم که یه استاد دانشگاه خیلی خوب داشتش وکیل بود بهش زنگ زدم دوستم اینطور مشکل داره میشه بیایین خونمون باهاش صحبت کنین و اگه بشه نجاتش بدیم خودت شاید بهتر بدونی هیچ استادی قبول نمیکنه به هیچ عنوان پا به خونه ای بزاره که طرفو نمیشناسه حالاهرچقدرم شوهرم دانشجوی خوبی بود بازم ربطی نداشت اما بنده خدا گفتش باشه میام به خاطره اینکه اعتماد داشت روزوساعتش رو هماهنگ کردیم به دوستم گفتم بیاد بشینه صحبت کنه و اگه پول خواست من خودم کمکش میکنم آشغال نیومد الکی بهانه کرد که نه میترسم توزندگیت مشکل به وجود بیاد بهش گفتم تا وقتی خودت به کسی نگی چیزی نمیشه من میخوام کمکت کنم نیومد فهمیدم دوروغ میگه به یکی از دوستام گفته بود بیام چند شب خونتون بمونم کسی ندونه اونم گفته بود نه فردا یه چیز بشه میندازن گردن من درکل فهمیدیم نه تنها خونواده شوهرش بلکه خونواده خودشم آدم درستی نیستن و دوستم جداشده الآن میره دانشگاه و سرکار فکر میکنه دنیا به نامش شده خیلی بی بندوبار شده متاسفانه خیلی خوبه آدم جنبه داشته باشه که ایشون نداشتن و خودشو خراب کرده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.