2777
2789
عنوان

تفاوت سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 181 پست
اگر عالی بود قبول کن ۱۳سال خیلی زیاده من و همسرم درکل 10سال تفاوت داریم مشاوره هم رفتیم گفت از نظر ف ...

خیلی ممنون که تجربیاتتون باهام به اشتراک گذاشتید واقعا از حرفاتون باعث میشه از همه نظر به این قضیه نگاه کنم. 

ببین عزیزم تفاوت نسل هر سه سال اتفاق میفته...آدما اینقدر دیدگاهاشون عوض میشه که خیلی کم حرف مشترک پیدا میکنن...۱۳سال سن کمی نیست...الانو نبین ده سال بعد رو ببین زندگی یه عمره یه روز دوروز نیستا...من باشم قبول نمیکنم...بعدم به الانش نگاه نکن پر انرژیه میخواد دلبری کنه...مردا به چهل چهل و پنج میرسن خیلی افتاده میشن از همه نظرا به همه چی فک کن...کی گفته سن کمتتر حتما بجه است پخته نیست شاید اون عاقل بودنه مد نظر شما دیگه حکم پدر براتون پیدا کنه ها خود دانید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم تفاوت نسل هر سه سال اتفاق میفته...آدما اینقدر دیدگاهاشون عوض میشه که خیلی کم حرف مشترک پی ...

ممنون که وقت گذاشتید و نظر دادید اتفاقا بعضی موقعها که باهم صحبت میکنیم بیشتر نظراتش به بابام نزدیکه تا من.😬🤦‍♀️

خیلی ممنون که تجربیاتتون باهام به اشتراک گذاشتید واقعا از حرفاتون باعث میشه از همه نظر به این قضیه ن ...

اگر گلم مثلا شاید سال اول خوب باشه بعدش متوجه تفاوت سنی زیاد میشی.من که خیلی خسته شدم

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
دقیقا منم فاز شمارو دارم همسرم الان دیگ فقط ب کارو استراحته اصلا ب من اهمیت نمیده.حتی رابطه هم واسش ...

چند سالشه همسرت؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ما رابطه جنسی خوبیم نداریم من الان سنم پایین انرژی دارم لباس خواب و فلان ولی اون اصلا انگار تو باغ ن ...

چند سالشه همسرت؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بستگی به درک طرف مقابل داره و اینکه خودش با این اختلاف کنار بیاد و از خودگذشتگی کنه 

ما هم ۱۱ سال اختلاف سنی داریم

خیلی جاها تلاش میکنه که مطابق خواسته ی من عمل کنه 😁 یعنی ممکنه حوصله نداشته باشه اما بخاطر من انجامش میده و کلا حوصلش بیشتر از منه خیلی جاها . کلا به ویژگی و اخلاقیاتش بستگی داره اگر به شناخت کافی رسیدید پس میتونی تصمیم درستو بگیری 

اگر که قسمت باشه ایشالا خوشبخت بشید 🌸

❤❤🌸🌸
ممنون که وقت گذاشتید و نظر دادید اتفاقا بعضی موقعها که باهم صحبت میکنیم بیشتر نظراتش به بابام نزدیکه ...

عزیزم جسارت منو ببخش...واقعا هدفی ندارم...دوست دارم وقتی یکی تاپیک میزته همه جنبه ها به اسی گفته بشه تا بتونه بهتر تصمیم بگیره...از ته قلبم برات آرزوی خوشبختی میکنم موفق باشی عزیزم🙏