2777
2789
عنوان

تفاوت سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 181 پست
۳۸

من الان چهل سالمه و طلاق گرفتم. با این حال حاضر نیستم با یک ۵۳ ساله ازدواج کنم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
همسر منم اول خیلی خوب بود بعد سنش رف بالا اینجوری شد می خوای عکسشو بفرستم ببینی اصلا بهش نمیاد ۳۵ سا ...

ای بابا... منم میترسم ایشون الان فقط بخواد باهم باشیم بعدا شوقو ذوقش از دست بده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم قبول نمیکردم مگر اینکه به دلم بشینه یا دوست داشتنش بهم ثابت بشه ن اینکه هر کی از راه رسید بگه دوستم داره خب از کجا معلوم عاشقم باشه ؟ بعد اینکه خونوادت ببین چی میگن چ رفتاری دارن با این موضوع

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
خداروشکر... منم راستش دوس دارم طرفم پخته و عاقل باشه

دقیقا.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

نه تحت هیچ شرایطی 

با همسرم ۵ سال اختلاف داریم خیلی جاها همو درک نمی کنیم 

به نظرم اختلاف سنی زیاد فقط در صورتی خوبه اونی که بزرگتره کوچیک تر از سنش برخورد کنه و کوچیک تره بزرگ تر از سنش 

والا مثلا من متناسب سنمم همسرم قشنگ ۷ ۸ سال بزرگتر از سنش همو درک نمی کنیم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
من بودم قبول نمیکردم مگر اینکه به دلم بشینه یا دوست داشتنش بهم ثابت بشه ن اینکه هر کی از راه رسید بگ ...

تقریبا دوساله که همو می‌شناسیم و من خیلی اذیتش کردم ولی بازم میگه دوستت دارم.نمیدونم چطوری میشه فهمید حس واقعیه یا نه؟

خانوادمم میدونم خیلی مخالفن با این تفاوت سنی.

آره بد نیست من روم نمیشه در مورد مسائل مالی بپرسم ولی اونجوری که دیدم و شنیدم خوبه تقریبا

اگر عالی بود قبول کن ۱۳سال خیلی زیاده من و همسرم درکل 10سال تفاوت داریم مشاوره هم رفتیم گفت از نظر فکری حتی من بیشتر میفهمم ولی بعد چند سال الان واقعا بگم اینه که اون تمام دوران خوش گذرونی و تفریح و هرچیز دیگر رو گذرونده و باتو دنبال ارامش و سکان هست.من دلم تفریح و گردش و ذوق و شوق میخواد اون مثل قبل پایه نیست اولا خوب بود الان داره سنمو میره بالا بیشتر خودشو نشون میده

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

۱۳ سال واقعا زیاده شاید الان به چشم نیاد ولی مسلما ۱۰ ۱۵ سال آینده این تفاوت چشمگیر میشه وقتی شما هنوز جوونید و همسرتون وارد پیری شده مثال همسرتون ۶۰ سالشه و شما تازه ۴۷ ساله هستید یا مثلاً از ۵۵ سال به بعد رسماً می‌شید پرستار یه فرد سالخورده

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
ازواج نکن من ۱۵ سال کوچیکترم ولی پشیمونم اصلا همو درک نمی کنیم من تو ی دنیای دیگم دنبال کادو و عشق و ...

دقیقا منم فاز شمارو دارم همسرم الان دیگ فقط ب کارو استراحته اصلا ب من اهمیت نمیده.حتی رابطه هم واسش سخته🤦🏻‍♀️

تقریبا دوساله که همو می‌شناسیم و من خیلی اذیتش کردم ولی بازم میگه دوستت دارم.نمیدونم چطوری میشه فهمی ...

گلم من حس ششم خوبه خیلی تو سایت میدونن ولی در کل برای کسی نمیگم حالم خراب میشه.

به دلت بد راه نده ولی بهش حس خوب ندارم شرمنده نتونستم نگم

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
دقیقا منم فاز شمارو دارم همسرم الان دیگ فقط ب کارو استراحته اصلا ب من اهمیت نمیده.حتی رابطه هم واسش ...

ما رابطه جنسی خوبیم نداریم من الان سنم پایین انرژی دارم لباس خواب و فلان ولی اون اصلا انگار تو باغ نیست انگاری دیگه ازش گذاشته این کارا 

منم اونکه تو رو به هم آرزوهاش ترجیح داد