2777
2789
عنوان

تفاوت سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 181 پست
اتفاقا سن مهمه خیلی من چون تو همیت موقعیت هستم اصلا نمی تونم ی ساعت بدون دعوا باشیم من روحیات ی چیز ...

بعد کسایی بودن همسن بودن یا با یکسال فرق زندگیشون زهر و بعضیا اختلاف سنی دارن اما خیلی عاشقن .دلیل نمیشه شما اینجورین باقی اینجور هستن

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
ببین گلم به نظرای ما بسند نکن تحقیق کن درباره اخلاق رفتار منشش شاید مثلا نامزد من خوش اخلاق باشع خوب ...

اره عزیزم حتما هم بیشتر آشنا میشیم هم پیش مشاور میریم ولی گفتم از تجربیات دیگرانم استفاده کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین گلم به نظرای ما بسند نکن تحقیق کن درباره اخلاق رفتار منشش شاید مثلا نامزد من خوش اخلاق باشع خوب ...

ب سن🤦🤦

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️
بعد کسایی بودن همسن بودن یا با یکسال فرق زندگیشون زهر و بعضیا اختلاف سنی دارن اما خیلی عاشقن .دلیل ن ...

من هر کسی رو دیدم اولش عاشق بودم مثل خودم تو سه چهار سال اوکی بود بعدش زندگی زهر میشه خیلی ها رو دیدیم اینجوری جدا شدن

منم اونکه تو رو به هم آرزوهاش ترجیح داد 
ازواج نکن من ۱۵ سال کوچیکترم ولی پشیمونم اصلا همو درک نمی کنیم من تو ی دنیای دیگم دنبال کادو و عشق و ...

از اول اینجوری بود؟چون ایشون اینجوری نیس ولی میترسم کم کم که سنش رفت بالاتر بی ذوق بشه

از اول اینجوری بود؟چون ایشون اینجوری نیس ولی میترسم کم کم که سنش رفت بالاتر بی ذوق بشه

همسر منم اول خیلی خوب بود بعد سنش رف بالا اینجوری شد می خوای عکسشو بفرستم ببینی اصلا بهش نمیاد ۳۵ سالش باشه ولی تفکرش فرق داره

منم اونکه تو رو به هم آرزوهاش ترجیح داد