اگه کسی باشه که ۱۳ سال ازتون بزرگتر باشه و به گفته ی خودش خیلی دوستتون داشته باشه قبول میکنید باهاش ازدواج کنید؟یه تاپیک دیدم اکثرا اعتراض داشتن که چرا دهه شصتیا میرن سراغ دهه هفتادیا...خودم نسبت به این موضوع حس خوبی نداشتم با دیدن اون تاپیک بدترم شدم.نظرتون رو بگید لطفا...راستی از دیدگاه اطرافیانمم یکم میترسم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂 😂 ️
با فاصله سنی روحیات هم کلا متفاوت میشه و با ادامه زندگی میفهمی طرف اصلا درکت نمیکنه و زندگی هر روز سرد و بی روحتر میشه فردا طرف پیر میشه مریض میشه ولی شما هنوز جوونی باید تو جوونی از یک مریض یا پیر نگهداری کنی
ازواج نکن من ۱۵ سال کوچیکترم ولی پشیمونم اصلا همو درک نمی کنیم من تو ی دنیای دیگم دنبال کادو و عشق و محبت شوهرم بداخلاق و بی محبت و بی احساس تازه با اینکه بی بی فیس هس
بستگی به خیلی چیزا داره؛ اگه سایر شرایط اوکی باشه و صرفا مشکل اختلاف سنی باشه، ممکنه این کارو بکنم اما قطعا نمیشه تبعات این تصمیم رو نادیده گرفت. حتما با یه مشاور صحبت میکنم
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.