2777
2789
عنوان

تفاوت سنی

2400 بازدید | 181 پست

اگه کسی باشه که ۱۳ سال ازتون بزرگتر باشه و به گفته ی خودش خیلی دوستتون داشته باشه قبول میکنید باهاش ازدواج کنید؟یه تاپیک دیدم اکثرا اعتراض داشتن که چرا دهه شصتیا میرن سراغ دهه هفتادیا...خودم نسبت به این موضوع حس خوبی نداشتم با دیدن اون تاپیک بدترم شدم.نظرتون رو بگید لطفا...راستی از دیدگاه اطرافیانمم یکم میترسم.

۱۳ ساله مهم نیست آلان چند سالشه مهمه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نامزدم ۱۳سال ازم بزرگترع اون ۷۰من ۸۳ 

نبا ب سن نیس ب اخلاقه وعلاقس

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️

قبلا خیلی مخالفش بودم.

ولی از،وقتی که یکی از مخالفان شدید ۱۲ سال اختلاف سنی رفت دقیقا با یکی ۱۲ سال بزرگتر از خودش ازدواج کرد،دیگه مخالف نیستم🙃

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

هستن .من خالم با شوهرش ۱۳ سال .دختر دایی مامانم  ۱۳ سال الان ۳۰ خورده سالش بچش ۱۸ سالش . خودم شوهرم ۸ سال  دوستم با شوهرش ۱۲ سال . بستگی ب تفکرات طرف داره  جوون هست دلش یاطرز فکرش قدیمی  ک باهاش پیر میشی

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

با فاصله سنی روحیات هم کلا متفاوت میشه و با ادامه زندگی میفهمی طرف اصلا درکت نمیکنه و زندگی هر روز سرد و بی روحتر میشه فردا طرف پیر میشه مریض میشه ولی شما هنوز جوونی باید تو جوونی از یک مریض یا پیر نگهداری کنی 

ازواج نکن من ۱۵ سال کوچیکترم ولی پشیمونم اصلا همو درک نمی کنیم من تو ی دنیای دیگم دنبال کادو و عشق و محبت شوهرم بداخلاق و بی محبت و بی احساس تازه با اینکه بی بی فیس هس

منم اونکه تو رو به هم آرزوهاش ترجیح داد 

بستگی به خیلی چیزا داره؛ اگه سایر شرایط اوکی باشه و صرفا مشکل اختلاف سنی باشه، ممکنه این کارو بکنم اما قطعا نمی‌شه تبعات این تصمیم رو نادیده گرفت. حتما با یه مشاور صحبت میکنم

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

من اردیبهشت ۸۰ ام رلم اسفند ۶۵ دوسش دارم ولی تازه دوماهه اشنا شدیم و میترسم از ازدواج 

چون ۴ ماهه جدا شدم از کسی که یکسال باهاش دوست بودم و دوماه عقد بودیم فقط 

یونس هم متولد ۶۸ بود که همو دوست داشتیم ولی اختلاف داشتیم با خونوادش