2777
2789
عنوان

تفاوت سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 181 پست
۳۵ عکسشو گذاشتم دیدی

نه ندیدم بذار لطفا

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم روانشناسی از خودتون درآوردید والا تو کتابای دانشگاهی نا نوشته بودن ۳-۵سال که😐

تو دوران دبیرستان بهمون میگفتن😂😂

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.
۳۵بهش میخوره

نههههه این ۲۴ ۲۵ بهش میخوره!!!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
۳۵بهش میخوره

نه بهش نمیخوره .

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
تقریبا دوساله که همو می‌شناسیم و من خیلی اذیتش کردم ولی بازم میگه دوستت دارم.نمیدونم چطوری میشه فهمی ...

دو ساله با همید تازه اونم ن عقد چیزی انوقت هنوز نمیدونی دوست داشتنش واقعی یا ن؟😳😶

ولی یچی بگم فکر کنم تو دوسش نداری یا داریا ولی عاشقش نیستی اگه بودی ب اینجاها فکر نمیکردی خونوادتم  با زدن حرفای منطقی ک مثلا بدونی چی بگی قلقشو پیدا کنی بالاخره راضی میشن اما اول خودتو ببین حتما این دوست داشتنت تبدیل ب عشق میشه و اینکه اول از خودت مطمئن شو

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
ولی اخلاقش خیلی بده مثل پیر مرداس

از چشماش مشخصه بشدت ایراد گیر بهونه جو 

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89