بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا من خیلی دخترام دوست دارم هرروز خداروشکر میکنم ک دارمشون. ولی ش ...
اگه یه بار تو روش وایسی جدی برخورد کنی بری مهریتو بزاری اجرا به دادگاه بگی بچه ها رو میزنه صلاحیت نگهداری نداره پسر میخواد مغزش خوابیده میاد التماست میکنه که برگردی به دست وپات میفته خودت قلق شوهرت بلدی دیگه اونجوری که درست میشه درستش کن حالا به تغذیه و خوراکتون میرسه خسیس نیست؟
بخدا بعضی وقتا جوری میزنه دختر بزرگمو ک سنی هم نداره قلبم میشکنه
اسی اینجوری میگی بخدا اشکم در میاد خدا لعنتش کنه بگو تعیین جنسیت برا مرده اسپرم تو ضعیفه دختر شده بگو نمیپریدی عین گاو بچه میخواستی چیکار با این اخلاق گوهت بگو پسر دار میشی جلو جمع یهو رو سرت داد میزنه صبح تا شب میره بیرون نمیتونی جمعش کنی زورت به این بی زبونا رسیده نکبت
نمیدونم حرفت بهونست یا چی ولی میتونی حداقل وانمود کنی که داری خودت و بچه هارو ازش میگیری شاید به خ ...
چن روز پیش هوا خیلی سرد بود با ناراحتی بچه هارو بردم بیرون گفتم دیگه نمیام رفتم پارک تا چن ساعت اونجا بودم هیچ سراغی ازمون نگرف درصورتی ک میدونس من تو ای شهر غریبم کسیو ندارم بعد وقتی اومدم آخر شب بود اون راحت گرفته بود خابیده بود
سر دختر اولیم تا فهمید دختره ایقد کفر و...گفت دختر دومیم ناخواسته بود دیگه وقتی فهمید کاری بام کرد ت ...
ولش کن لیاقت نداره مرتیکه الدنگ بخدا اگه شوهرت یه بار میدیدم شسته شده ابگیری پهن شده تحویلت میدادم دلم برا دخترات کبابه انشاالله به حق حضرت زینب دخترات همیشه سلامت باشن به اوج موفقیت برسن همه براشون کف بزنن