بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وضع مالیمونم ب اون صورت خوب نیست بهدا هیچ حسی ب شوهرم ندارم
عزیزم بچه باید عاقبت بخیر باشه تو از کجا میدونی شاید دخترات اینده ای داشته باشن که صدتا پسر دار ارزوشو داشته باشن به حرفم فکر کن و خودتو اروم کن چون هیچکس از فرداش خبر نداره چه برسه به اینده
نمیدونم قبلا اینطور نبودم شوهرم هیلی اذیتم کرده بود سر بارداریام همش میگفت پسرمنم کسی که بار ...
فک کن پسر بیاره چیزی از تو کم میشه از اون دو تا فرشته که خدا بهت داده کم میشه؟اگه غصه بخوری حسادت کنی دیگه بچش پسر نمیشه؟توروخدا یه وقت تو روی دخترات اینجوری نگین دلشون میشکنه به شوهرت بفهمون وجود دختر تو خونه برکته زمان پیری پسر ولت میکنه دختر تحویلت میگیره اون دستهگلا باید اول پدرشون بهشون بها بده محبت کنه تا بتونن تو جامعه باشن و محتاج محبت نامحرم نباشن
به فکر اونایی باش کلی هزینه میکنن دعا و زیارت دکتر بعد کلی سال بچشون نمیشه شما باید هرروز سجده شکر بجا بیارین
میگم بخدا دست خودم نیست نیمدونم چرا اینطور شدم شوهرم هیچ اهل محبت نیست هیچ تو بچه داری کمکم ...
تو که اولی اوردی اخلاق شوهرتو دیدی دومی چرا باردار شدی کاری به دختر بودن ندارم ولی یکم رو اخلاق شوهرت کار میکردی میبردیش مشاوره دکتر بعد دومی میاوردی اون بچه ها الان چه گناهی کردن