2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها کوچیکن یکیشون ۳ سالشه یکیشون ۱ سال و خرده ای  شوهرم میگه دیگه بچه نمیخام میترسم دختر با ...

تعیین جنسیت کن ،البته اگه وضع مالیتون عالیه چون سه تا بچه خیلی پرخرجه و اینده میخوان

شوهرت خیلیم دلش بخواد دو تا دختر

توام بحای اینکه حسودی کنی به بارداری بقیه به دخترات برس

ببخشید تند حرف زدم

منم دوتا دختر دارم

انقدر بهشون افتخار میکنم که حد نداره

در حد پرستش دوسشون دارم و دورشون میگردم

دوتا عروسک دارم

وضع مالیمونم ب اون صورت خوب نیست بهدا هیچ حسی ب شوهرم ندارم

عزیزم بچه باید عاقبت بخیر باشه تو از کجا میدونی شاید دخترات اینده ای داشته باشن که صدتا پسر دار ارزوشو داشته باشن به حرفم فکر کن و خودتو اروم کن چون هیچکس از فرداش خبر نداره چه برسه به اینده

شوهرت خیلیم دلش بخواد دو تا دختر توام بحای اینکه حسودی کنی به بارداری بقیه به دخترات برس ببخشید تن ...

میگم بخدا دست خودم نیست نیمدونم چرا اینطور شدم 

شوهرم هیچ اهل محبت نیست

هیچ تو بچه داری کمکم نمیده 

فقط کافیه بفهمه یکی حامله اس هی میاد میپرسه بچه فلانی چی بود

نمیدونم قبلا اینطور نبودم  شوهرم هیلی اذیتم کرده بود سر بارداریام همش می‌گفت پسرمنم کسی که بار ...

فک کن پسر بیاره چیزی از تو کم میشه از اون دو تا فرشته که خدا بهت داده کم میشه؟اگه غصه بخوری حسادت کنی دیگه بچش پسر نمیشه؟توروخدا یه وقت تو روی دخترات اینجوری نگین دلشون میشکنه به شوهرت بفهمون وجود دختر تو خونه برکته زمان پیری پسر ولت میکنه دختر تحویلت میگیره اون دسته‌گلا باید اول پدرشون بهشون بها بده محبت کنه تا بتونن تو جامعه باشن و محتاج محبت نامحرم نباشن

به فکر اونایی باش کلی هزینه میکنن دعا و زیارت دکتر بعد کلی سال بچشون نمیشه شما باید هرروز سجده شکر بجا بیارین

عزیزم بچه باید عاقبت بخیر باشه تو از کجا میدونی شاید دخترات اینده ای داشته باشن که صدتا پسر دار ارزو ...

شوعرم هرروز میره تو فکر خیلی ناراحته 

بعضی وقتا دخترامو با اینکه کوچیکن کتکشون میزنه😭

میگم بخدا دست خودم نیست نیمدونم چرا اینطور شدم  شوهرم هیچ اهل محبت نیست هیچ تو بچه داری کمکم ...

خب محبت نکنه

انقدر باید مادر دوتا دختر قوی باشه که به این چیزا نیازی نداشته باشه

تو حرف راحته میدونم

ولی سعیتو بکن

به بچه هام محبت نداره یعنی؟

چجوری میتونه به دونا عروسک متحرک محبت نکنه آخه؟

میگم بخدا دست خودم نیست نیمدونم چرا اینطور شدم  شوهرم هیچ اهل محبت نیست هیچ تو بچه داری کمکم ...

تو که اولی اوردی اخلاق شوهرتو دیدی دومی چرا باردار شدی کاری به دختر بودن ندارم ولی یکم رو اخلاق شوهرت کار میکردی میبردیش مشاوره دکتر بعد دومی میاوردی اون بچه ها الان چه گناهی کردن

فک کن پسر بیاره چیزی از تو کم میشه از اون دو تا فرشته که خدا بهت داده کم میشه؟اگه غصه بخوری حسادت کن ...

بخدا من خیلی دخترام دوست دارم هرروز خداروشکر میکنم ک دارمشون.         ولی شوهرم با رفتاراش بیمارم کرده دیگه بریدم از همه چی 

شوعرم هرروز میره تو فکر خیلی ناراحته  بعضی وقتا دخترامو با اینکه کوچیکن کتکشون میزنه😭

به جهنم که ناراحته

غلط میکنه دخترای به این کوچیکی رو میزنه

آخ که آتیش گرفتم

من بودم اول تیکه تیکش میکردم بعد طلاق میگرفتم نمیذاشتم صدای بچه هامم بشنوه

شوعرم هرروز میره تو فکر خیلی ناراحته  بعضی وقتا دخترامو با اینکه کوچیکن کتکشون میزنه😭

تو باید طرز فکر شوهرتو عوض کنی اینکار یک روزه نمیشه به مرور باید طرز فکرش عوض بشه 

چه شوهر پررویی داری انگار شاهه و میخواد تاجو تختش بی وارث بمونه که اینقد پسر پسر میکنه

بگو پسر خرجش زیاده فردا پسفردا باید خونه ماشین براش بگیری اما دختر رو میشه قانع کرد