2777
2789
خب محبت نکنه انقدر باید مادر دوتا دختر قوی باشه که به این چیزا نیازی نداشته باشه تو حرف راحته میدو ...

بخدا بعضی وقتا جوری میزنه دختر بزرگمو ک سنی هم نداره قلبم میشکنه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بخدا من خیلی دخترام دوست دارم هرروز خداروشکر میکنم ک دارمشون.         ولی ش ...

اگه یه بار تو روش وایسی جدی برخورد کنی بری مهریتو بزاری اجرا به دادگاه بگی بچه ها رو میزنه صلاحیت نگهداری نداره پسر میخواد مغزش خوابیده میاد التماست میکنه که برگردی به دست وپات میفته خودت قلق شوهرت بلدی دیگه اونجوری که درست میشه درستش کن حالا به تغذیه و خوراکتون میرسه خسیس نیست؟

شوهر منم سلیقش اینجوری بود که پسر میخواست

ولی از وقتی اینا اومدن و اینجوری دلبری میکنن میگه استباه میکردم پسر دوست داشتم

فقط دختر خوبه

چجوری میشه یه مرد دلبری دختر کوچولوهارو ببینه و نمیره براشون؟

تو که اولی اوردی اخلاق شوهرتو دیدی دومی چرا باردار شدی کاری به دختر بودن ندارم ولی یکم رو اخلاق شوهر ...

سر دختر اولیم تا فهمید دختره ایقد کفر و...گفت دختر دومیم ناخواسته بود دیگه وقتی فهمید کاری بام کرد تا ۳ شبانه روز غذا نخوردم

به جهنم که ناراحته غلط میکنه دخترای به این کوچیکی رو میزنه آخ که آتیش گرفتم من بودم اول تیکه تیکش ...

بخدا از خدامه جدا بشم ولی هیچ کسو ندارم ازم حمایت کنه

دستش بشکنه بگو نکبت تخم خودت پسر توش نبوده بزن خودتو ساقط کن طفل معصومو چیکار داری

بعضی وقتا عصبی میشم بش میگم 

اونم منو با زنایی مقایسه میکنه ک پسر اوردن

بخدا از خدامه جدا بشم ولی هیچ کسو ندارم ازم حمایت کنه

نمیدونم حرفت بهونست یا چی

ولی میتونی حداقل وانمود کنی که داری خودت و بچه هارو ازش میگیری

شاید به خودش بیاد

من به این مردا نمیگم مرد

میگم نر وحشی

ببخشید اعصابم داغون شد

بخدا بعضی وقتا جوری میزنه دختر بزرگمو ک سنی هم نداره قلبم میشکنه

اسی اینجوری میگی بخدا اشکم در میاد خدا لعنتش کنه بگو تعیین جنسیت برا مرده اسپرم تو ضعیفه دختر شده بگو نمیپریدی عین گاو بچه میخواستی چیکار با این اخلاق گوهت بگو پسر دار میشی جلو جمع یهو رو سرت داد میزنه صبح تا شب میره بیرون نمیتونی جمعش کنی زورت به این بی زبونا رسیده نکبت

اگه یه بار تو روش وایسی جدی برخورد کنی بری مهریتو بزاری اجرا به دادگاه بگی بچه ها رو میزنه صلاحیت نگ ...

زیاد ولخرجم نیست بخدا فک کنم یه سال بیشتره لباس برا خودم نگرفتم 

بعد لباسارو دختر بزرگمو میکنم تن کوچیکع

نمیدونم حرفت بهونست یا چی ولی میتونی حداقل وانمود کنی که داری خودت و بچه هارو ازش میگیری شاید به خ ...

چن روز پیش هوا خیلی سرد بود با ناراحتی بچه هارو بردم بیرون گفتم دیگه نمیام رفتم پارک تا چن ساعت اونجا بودم هیچ سراغی ازمون نگرف درصورتی ک میدونس من تو ای شهر غریبم کسیو ندارم بعد وقتی اومدم آخر شب بود اون راحت گرفته بود خابیده بود 

سر دختر اولیم تا فهمید دختره ایقد کفر و...گفت دختر دومیم ناخواسته بود دیگه وقتی فهمید کاری بام کرد ت ...

ولش کن لیاقت نداره مرتیکه الدنگ بخدا اگه شوهرت یه بار میدیدم شسته شده ابگیری پهن شده تحویلت میدادم دلم برا دخترات کبابه انشاالله به حق حضرت زینب دخترات همیشه سلامت باشن به اوج موفقیت برسن همه براشون کف بزنن 

اسی اینجوری میگی بخدا اشکم در میاد خدا لعنتش کنه بگو تعیین جنسیت برا مرده اسپرم تو ضعیفه دختر شده بگ ...

بخدا خودمم الان دارم نگاه دخترام میکنم گریه میکنم 

آخ از این بخت و اقبال شومم