وای به مبل فروشیهای اینجا توهین نکنید

اینکه گفتم نظرتون رو در مورد مبل نارون بگید میخواستم ببینم نظرتون در موردش چیه من صاحب مبل فروشی نارون هستم تا الانم همش به فکر مشتری بودم تا سود خودم وگرنه میبایست تا الان دیگه یه ماشین لوکس حداقلش داشته باشم هر سری میرم تهران سعی میکنم بهترین با کیفیت ترین جنسا رو بیارم مخصوصا نهار خوریا وسرویس خوابا نمایندگی انحصاریشونو دارم ولی کی سیرجان قدر بدونه فروشگاه نهارخوریامون یافت اباد پاساژ خلیج فارس هست هر دست سرویس نهار خوری چهار نفرشو 120تومن گرونتر از من میده 6نفره 8نفرشم 180تومن وقتی برا بازدید مغازه اومده بودن دیگه طاقت نیورد گفت خانم نصرت ابادی شما واقعا دیوانه هستین چرا از سود خودتون میزنید چوب کارای شرکت ما چوب راش صادراتی هسته سرویس خوابها هم بهمین شکل مبلا تا قبل عید همش جنس واقعا okمیاوردم ولی دیدم باید صبر کنم یه دکتری کسی از راه پیدا بشه اینا رو بخره فقط صلیقهای خواص همشون در حد گرند گالری ولی قیمتا نصف اونجا بعد عید همش در حد متوسط اوردم ولی بازم از کیفتشون نگذاشتم کم بشه با اینکه بچه 3ماه دارم ولی 2بار با همین بچه رفتم تهران که همینجوری اشغال نفرستن برام کف مبلا همه فوم سرد ویژه هسته همه رو با یه دید چشم نگاه نکنید

خیلی از کارای منو کلاسیک میاره ولی تفاوت قیمت بین مبلامون رو 400تومن تا800هزار تومنه خودتون باید برین مقایسه کنید