2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53927 بازدید | 3664 پست
فرزانه جون النگوها مبارکت باشه اتفاقا من عصری رفتم ایرانمهر سرویسهای جدیدی آورده بود اگه از ز النگوها خوشت نمیاد بعدا عوضشون کن منم اولش گفتم عجب کولی بازی درآوردم 12تا النگو خریدم ولی تو سفر خواهرها و خواهرزاده ها گفتن چون ریز هستند زیاد نما ندارن و زشت نیستن. من خیلی پته دوست دارم دستمم تنده ولی یه مدتیه بازی پو رو روی گوشیپ نصب کردم رسما از زندگی ساقط شدم هر وقت بیکار میشم پو رو بازی میکنم به خاطر همین مدتیه پته ندوختم باید پو رو حذف کنم و پته هامو تموم کنم.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاااااااااام به همه ی همشهریای عزیزم خوبین همگی؟ مهدیه جون واسه اینکه دخترت با ناز و عشوه بزرگ بشه باید د درجه اول خودت ناز داشته باشی چون بچه ها معمولا از رفتار مادر و یا خانومای نزدیک الگو برداری میکنن پس بیشتر رفتار خودت رو بذار زیر ذره بین و روی ناز و عشوه خودت کار کن خیلی از سایتها و وبلاگ ها هستن که کلی در این مورد مطلب و راهکار نوشتن
برای شادمانی و تندرستی و عشق پایداری که خداوند نصیبم کرده از او بسیار سپاسگزارم.
اون لوازم ارایشی که از سمت موحدی که میاین اول هست - آقای اطمینان هست - راستی ادرس پارچه وثوق کجاست ؟ بچه ها آدرسا رو هم بزارین خیلی عالی میشه مرسی
برای شادمانی و تندرستی و عشق پایداری که خداوند نصیبم کرده از او بسیار سپاسگزارم.
بچه ها به نظرتون مبل از کرمان بخرم یا برم تهران ؟کرمان جایی رو سراغ دارین که جنسش خوب و قیمتها مناسب باشه؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جون زیارت قبول وخوش سیر و گشت بنظر من یافت آباد بهتره.خیلی تنوعش زیاده و البته قیمتش نسبت به اینجا و کرمان بشدت ارزونتر و جنسش بهتره. کرمان چند تا مبل فروشهای اطراف شریعتی و همون حوالی رو رفتم خوشگلن اما بشدت گرونن ولی خب میگن مارک دارن.چند تا ازمبلهای خ شریعتی کرمان و خیابونی که به موازات شریعتی هست سمت راست از طرف میدان آزادی حساب کنیم واقعا عروسن. سیرجان که همش بنجلن و زشت واگه خوشگل هم داشته باشن به نسبت تهران خیلی گرون میدن
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
فرزانه جون مبارکه النگوهات.بنظر من واس خاطر شوهریت هم شده اگه دوستشون نداری هم یه مدت نگهشون دار و تنوع هم هست بعد اگه خواستی عوض بنما
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
وای به مبل فروشیهای اینجا توهین نکنید اینکه گفتم نظرتون رو در مورد مبل نارون بگید میخواستم ببینم نظرتون در موردش چیه من صاحب مبل فروشی نارون هستم تا الانم همش به فکر مشتری بودم تا سود خودم وگرنه میبایست تا الان دیگه یه ماشین لوکس حداقلش داشته باشم هر سری میرم تهران سعی میکنم بهترین با کیفیت ترین جنسا رو بیارم مخصوصا نهار خوریا وسرویس خوابا نمایندگی انحصاریشونو دارم ولی کی سیرجان قدر بدونه فروشگاه نهارخوریامون یافت اباد پاساژ خلیج فارس هست هر دست سرویس نهار خوری چهار نفرشو 120تومن گرونتر از من میده 6نفره 8نفرشم 180تومن وقتی برا بازدید مغازه اومده بودن دیگه طاقت نیورد گفت خانم نصرت ابادی شما واقعا دیوانه هستین چرا از سود خودتون میزنید چوب کارای شرکت ما چوب راش صادراتی هسته سرویس خوابها هم بهمین شکل مبلا تا قبل عید همش جنس واقعا okمیاوردم ولی دیدم باید صبر کنم یه دکتری کسی از راه پیدا بشه اینا رو بخره فقط صلیقهای خواص همشون در حد گرند گالری ولی قیمتا نصف اونجا بعد عید همش در حد متوسط اوردم ولی بازم از کیفتشون نگذاشتم کم بشه با اینکه بچه 3ماه دارم ولی 2بار با همین بچه رفتم تهران که همینجوری اشغال نفرستن برام کف مبلا همه فوم سرد ویژه هسته همه رو با یه دید چشم نگاه نکنید خیلی از کارای منو کلاسیک میاره ولی تفاوت قیمت بین مبلامون رو 400تومن تا800هزار تومنه خودتون باید برین مقایسه کنید
پروین جون من هر 2ماه یک بار میرم تهران خرید از یافت اباد اشتباست چون قیمتاش یا در حد اینجاست یا گرونتره اصلا ارزون نیست مگر اینکه بری از کارگاهاشون خرید کنی اونم همشون اطراف تهران هستن تنوع پیدا کردن توشون سخته فقط تنها چیزی که تهران عالیه تنوع جنس هست اینجا به دلیل اینکه شهرستان هست مردمش یه صلیقهای خواستی دارن نمیشه همه چیزو اورد مثلا اینجا مبلای رنگ روشن به هیچ عنوان فروش نداره بر عکس تهران واینکه مغازها اینقدر جا ندارن مثل مغازه خودم ولی تهران مغازهای کوچیک ولی زیاد تو هر مغازه ای یه تنوع هست واگه بفهمن شهرستانی هستی برا خونه میخوای گوشتو تا بیخ میبرن
خوشگلا من میخوام شکم و پهلوهامو آب کنم به نظرتون بدنسازی برم یا ایروبیک یا ورزش دیگه؟و دیگه اینکه یه باشگاه خوب معرفی کنید لطفا
من خودم الان 2هفتست مغازه نمیرم خیلی سختم بود با بچه برم خواستی بگو تا بیام هفته دیگه هم جنس سفارش میدم بیا کاتالوگا رو ببین چیزی پسند کردی برات بیارم البته کاتالوگا رو نشون کسی نمیدم
من بعد به دنیا اومدن آراد چاق بودم دیگه افتضاح شدم الان مثلا تو رژیم هستم وقت کلاس ورزش اینا هم ندارم رفتم تردمیل خریدم باورتون نمیشه همین تو خونه هم نمیتونم برم چند وقت پیش یکی از دوستام میگفت یه ورزشی هست مخصوص سایز عوض کردنه البته شما میخواین شکمتونو اب کنید نمیدونم بدردتون میخوره یا نه ولی دوستم که میرفت خیلی راضی بود خواستی بگو برات ادرسشو بگیرم بزارم