2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53948 بازدید | 3664 پست
فرنازی من همه دسته گلام رو اون گل فروشی که کنار گل آقاست سفارش دادم و الان یه شعبه بزرگ همون نزدیک اما توی بلوار دکتر صادقی باز کرده اون موقع کاراش خیلی جدید بود الان رو نمیدونم
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
مهدیه جون گل اقا که تو بلوار دکتر صادقی هست صبحی رفتیم پسندش نشد حالا عصری برم ببینم نزدیکش کدوم گل فروشی هست اسمشو یادت نیست یکی دیگه میخواد عروس بشه من از صبح کل گل فروشیهای شهر رو زدم خواهر شوهر به این منگلی نوبره والا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون مبل فروشی هم که گفتی عزیزم من تاحالا نرفتم واسه شروین هم من از بازارچه کودک خرید میکنم ولی کلا سایز کوچیک میاره گرین اپل قیمتهاش بالاهست ولی جنسهاش مرگ نداره محشره یعنی الکی گرون نمیده اگر پولی رو میگیره واقعا جنس خوب تحویل میده پرنیان خواجو گرونتر از نصیری میده عزیزم
سلام خوشگلا من امروز از مشهد برگشتم جاتون خالی خوش گذشت هوا هم از اینجا خنکتر بود.خوشحالم که از بازارچه کودک راضی هستین از اقوام ما هست. لوازم ارایش هیچ کس تو سیرجان مثل پرنیان نیست متنوع و مارک ولی لوازم آرایشی مرسده توی کرمان هم جنسهاش همه مارک و قیمتها مناسبتر از سیرجان بود. لوازم برقی من مشتری نجمی هجرت هستم هر چی خریدم راضی ام. برای مبل میخوام اگه پولش جور بشه شهریور برم تهران یافت آباد به نظرم جنس مبلهای سیرجان زیاد جالب نیستن. لباس هم اکثرا از شهرهای دیگه میخرم ولی یه شلوار مخمل از همون داداشی بالای پاساژ کندو خریدم خیلی جنسش خوب بود. زارا هم که خیلی گرون میده. دوست عزیزی که پرسیده بودی چراضد لک میزنم چون چند تا لک کوچلو دارم.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام پروین جان رسیدنت بخیر عزیزم من دیروز رفتم ایرانمهر النگو گرفتم البته به سلیقه شوهر اصلاااااا دوستشون ندارم اصلااااااااااا شایدم چون النگو دوست ندارم کلا بهرحال از دیشب روی روانمم