2777

😁 #

برای هشتگ "😁" 1825 مورد یافت شد.

مرجان و مریلا وبهرنگ پای تی وی نشسته باشن شبکه پویا ببینن عاقاییم هی سرش تو گوشیش باشه هی مدام غر بزنه اه نشد ....چیش بازم نشد ....

من برم پیشش بگم چیکار دار میکنی عاقایی ؟

بعد گوشیشو نشونم بده بگه‌ببین این چوبا رو باس راست و ریس کنیم این ماشینه رو از تو پارک دربیاریم !

من بگم ول کن سر خودتو گرم این چیزای مضخرف نکن بیا عاقا ۳میلیون و سیصدو پنجاه بریز به این حساب ،عاقایی بگه چی ؟واسه چی؟؟؟؟

بگم وا مگه نشنیدی دیشب گفتم واسه خودم و بچه ها به یه مزون سفارش دوخت لباس عید دادم سبز سلطنتی قراره واسمون یجور لباس بدوزه دیشب که گفتم واسه شماهم یه کراوات سبز سفارش دادم

بیا اینم شماره کارتش 

عاقایی با بهت بگه تو دیشب گفتی سبز دوست داری منم گفتم اره کی بهم گفتی میخوای این چیزا رو سفارش بدی ؟؟

من بغض کنم بزنم زیر گریه بگم باشه باشه نخر بزار غمباد بگیرم تا صبح دق کنم بمیرم همش بخاطر۳تومن بعدم شدت گریمو بیشتر کنم 

عاقایی کلافه بهم خیره بشه بگه وای باشه باشه حالا تا صبح میخواد روضه بخونه کو شماره کارتش بده بریزم

فان#  

این مطلب طنزه دوست ندارین کامنت نزارین 

بیاد خونه خسته و له بعد ارژنگ و اردلان و انور برن جلو ی در ،عاقاییم همشونو بغل و بوس کنه بعد بیاد تو اشپزخونه 

بگه به به عیال خودم سلام عرض کردیم من پشتمو کنم بهش قابلمه رو هم بزنم دوباره بیاد دستاشو بشوره باز من پشتمو کنم بهش دوباره بیاد این ور از سماور چایی بریزه باز من پشت کنم بهش به هم زدن قابلمه ادامه بدم 

اخر طاقت نیاره بگه نوووووچ چته بابا چرا رو برمیگردونی ماه شب چهارده من!!! 

من بگم اییییش باهات قهرم دیگه !!!

با تعجب بگه واسه چی اخه دعوامون نشده که با حرص بگم نخیر دعوامون نشده !

من بگم عاقایی بیا ببین تو اینستا الان همه عروس و دومادا فیلم فرمالیته دارن میرن تو کوه و جنگل و دریا راه میرن میرقصن دوچرخه سواری میکنن بعد فیلم میگیرن ازشون روشم اهنگ میزارن بیا بیا نیگاه کن منم از همین فیلما میخوام باس بریم بگیریم 

عاقاییی پوووف بکشه بگه بی خیال عیال من بیام فیلم ناموس دیگه رو ببینم بیا عیال بی خیال شو فردا میریم پارک چیتگز جوجه میزنیم برگشتنه هم اهنگ بانوجان گلاب و میزارم فیلم بگیر از تو ماشین و جاده بزار اینستا 

منم خندم بگیره چپ چپکی نیگاش کنم بگم برو برو منو گول نزن عجقم بعدم‌خندم بگیره بینمون صلح بشه !!

فان#  

فرمالیته#  

این مطلب طنزه دوست ندارین کامنت نزارن

@tina_am  

فکر کن یه روزی این ساسی مانکن موهاشو سیخ سیخی میکرد پارمیدا میخوند بعد رفت خارج بعد دنیا جهانبخت میخواست خودشو براش خفه کنه با روسری بعد جنتلمن و خوند همه ی ایران ریخت بهم بعدم دوتا رقاص با لباس مدرسه ای برد تو کنسرتش 

بعدم الان نامزدی کرد ولی نکته اینجاس که حتی تو نامزدی خودشم از اهنگای خودش نگزاشته بود 

واقن ساسی چه سرنوشتی داشتی!!!@

فان#  

در حالیکه داره جوراب هشتمو پا سیروس میکنه میگه خوب دیگه اینطوری نمیچای بعدم داد بزنه سروین ، سامی اماده این؟

بعدم رو به من بگه خوب دیگه خیالت راحت شد من با حرص بگم وای به حالت اگه سرما بخورن حالا انگار واجبه ببره برف بازی یعنی اگه سرما بخورن من نگهشون نمی دارم به من چه خودت واستا شب تا صبح بالا سرشون!

عاقاییم به غرغرام توجه نکنه و داد بزنه عیال ما رفتیم راستی یه کاسه هم بده برف بیارم با شیره ای که عمم فرستاده بخورم با حرص زیرلب بگم عاره بخور بلکه مریض شی بمیری از دستت راحت شم!!!

فان#  

کیا بجه بودن مامانشون نمیزاشت برن برف بازی؟

پربازدیدترین تاپیک های امروز