2777
2789
عنوان

به این حرف احمد ذوقی رسیدم...

271 بازدید | 20 پست

رفته بودیم نمایشگاه لوازم خانگی بعد هی میرفتیم غرفه به غرفه سر میزدیم بعد تو غرفه ها کیک‌خامه ای و شیرینی و...بود بعد من میخواستم برم بردارم اجازه نمیدادن میگفتن برای مهمونامونه خانم بفرمایید 

به قول احمد ذوقی اینا گدائن  خداوکیلی دیگه نمیرم این جور جاها 

حالا انگاز یه ناپلئونی بخورم چی میشد

اصلا من فقط واسه ناپلئونی اومدم نمایشگاهتون

فان#  

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوه یادمه یبارم من تو مدرسه ک بودن بردن اردو بیسکوییت میدادن رفتم بردارم گفتن نننننههه این ماله مدرسه ماست شمارو نمیشناسم انداختم سر جاش😐

بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه                      خداوندا                                                      نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی.                                 نه انقدر بدم ک رهایم کنی ...                                     میان این دو گم شده ام                                     هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی                                                               خدایا رهایم نکن                                                     الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ...                                      اما تو ک دستت ب زمین میرسد                                            بلندم کن ....                        
اوه یادمه یبارم من تو مدرسه ک بودن بردن اردو بیسکوییت میدادن رفتم بردارم گفتن نننننههه این ماله مدرس ...

الهی بمیرم برات

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

من همین امشب دوسش داشتم

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز