2777

😁 #

برای هشتگ "😁" 1825 مورد یافت شد.

از اونجایی که من خیلی ادم ازدواجی بودم

مدام در عنفوان جوانی به فکر سبک ارایش عروس و اینا بودم بعد اون‌دوران یادش بخیر ارایش خلیجی مد بود‌منم اون دوران مدام به دیال اپ به اینترنت وصل میشدم انواع سایه چشم خلیجی با مدل موفشن و میدیدم و بعضیاشم دانلود میکردم که داشته باشم 

بعدها مدل ارایش خیلی ساده و اروپایی اومد ارایش سبک و ساده و یک گریم ساده با یه مدل موی ساده که یا گل میشد با تور  یا بافت مو داشت 

الان فعلا طبق اپدیت های جدید من مدل ارایش شاین مد شده منم عاشقش شدم مدام مدل عروسای این شکلی میبینم خوشم میاد 

ولی خوب چه فایده الان من یه فایل با ۴۶۹۸۵۴۲۲عکس دارم از زمان عروس فشنی تا الان اما هنوز این داماد خوشبخت و پیدا نکردم😆

فان#  

وای بچه ها امروز تو  اینستا یه پیج خیلی باحال دیدم 

این بازیگره هست که خیلی کمرنگ بازی میکنه شبیه بچه مایه داراس اسمش بهرنگ علویه قد بلند چهارشونه اصلا پخته و جا افتاده

من به این گزینه فعلا دارم فکر میکنم

اصلا اسمامونم بهم میاد رها و بهرنگ وای چه ناناز

الان تو امضام میزنم این رل بهرنگ💘

از این تینیجربازیا😆

واقن جذابه 

فان#  

بابا تا کی تجرد تا کی؟

من تصمیم  رو گرفتم 

سه تا گزینه عاقا ،خوب،خوشگل، پولدار، تحصیل کرده،باسواد یعنی نقشای عاشقا رو خیلی خوب بازی میکنن از همه مهمتر چشم هر سه تاشونم رنگیه 

اصلا دیگه سن و سالشونم خوبه از بچه بازیا و قرتی گریاشون گذشته 

دیگه انتخاب بین این سه تاهم واقن برای من سخته 

اون سه گزینه اینه 

بهرام رادان

محمدرضا گلزار 

پارسا پیروزفر

به قول شاعر کع میفرماید میون این‌همه عاشق کیو انتخاب کنم‌کدومو جواب کنم به کدوم بگم اره کدومو جواب کنم...

خلاصه میخوام دسته گل بگیرم برم خواستگاری یا بخت و یا اقبال یک کدومشون میشه‌دیگه 

فان#  

با شروین و شاهدخت از در بیاد تو بعد داد بزنه عیال عیال کجایی ؟؟؟

منم در حالیکه دارم شیشه شیر شارمین و تکون تکون میدم بگم‌بله چی شده ؟!

بعد دستاشو بیاره بالا یه شما پر اب نشون بده بگه نیگاه کن اندازه بچه ها ماهی قرمز ۳دم گرفتم بعدم با ذوق بگه از بالا یخچال تنگ و بیار اینا رو بندازم توش بعدم بگه بیا این لاکپشت رو هم بزار تو جعبه کفشی من با حرص بگم الان دوماه مونده به عید واسه چی خریدی اخه 

الان فردا اینا میمیرن وای وای از دست بی فکریای تو من چه کنم 

عاقایی بگه حرص نخور عیب نداره خودم تنگ و میام از اون بالا میارم بعدم زمزمه کنه وای وای چقدر غر میزنه !!

من با حرص داد بزنم چی چی داری؟ میگی فکر نکن تو اشپزخونم نمیشنوما!!!

عاقایی بگه هیچی عجقم هیچی به خدا!!

فان#  

اول جوونی و چل چلیم بود که یه خواستگار داشتم از دانشگاه تهران یادش بخیر امتحانای دانشگام بود خسته و کوفته ساعت ۳ اومدم شروع کردم به شستن و روفتن قرار بود ساعت۸ تشریف فرما بشن 

خلاصه با بی حوصلگی لباس سرهم بندی  و از الکی  پوشیدم و خواستگارم اومدن 

خلاصه بعد چای و پذیرایی قرار شد من و نخبه بریم حرف بزنیم ، نخبه جان از بچه های دانشگاه تهران بود و شروع کرد گفتن از خاطرات بچگیش که اره من از بچگیم کتابای فلان نویسنده رو میخوندم و بعد هم برای کنکور حدودا ۱۲ساعت وقت گذاشتم و بعد هم همه ی معدلام الف بود و چشمام ضعیف شد و با معدل الف و یک ضرب بدون کنکور رفتم سر کلاس کارشناسی ارشد نشستم و الان هم در پروژه های بزرگ فلان و فلان دارم کار میکنم 

منم والا چی داشتم بهش بگم والا یه کودکی عادی واسه کنکورم حال نداشتم بخونم دانشگامم که دیگه ته خنده بود خلاصه من ۵دیقه هم حرف نزدم اومدیم بیرون 

حتما میپرسین چی شد هیچی دیگه طرف گفت نه بی تربیت 

مگه من چم بود حالا ضریب هوشیم نسبت به اون پایین بود والا:*)))

فان#  

زیاد تو اجتماع نیستم.خودم همه می گن خوشکل و خوش تیپم... خیلی جاها که می رم از لباسام و ستم تعریف می کنن.... خواستگارام به شکل سنتی و معرفی و.. میان معمولا. همشونم مثلا تحصیلکرده و شاغل تو شغل های خوب یا نسبتا خوبن. وقتی میان بعصی هاشون تیپشون یه جوریه که اصن هنگ می کنم. یه چیزی تو این مایه ها:

تازه فقط م بحث تیپشون نیست... بعضیهاشون واقعا مدل شخصیشون م خیلی قدیمی و سنتیه...بعضی هاشونم خنگ به نظر میان... اصن دیگه خسته شدم. چرا اینجوریه؟؟ 😣🤢

پست_اول_خار_ندارد😁#

تذکر مهم:من برای آقای نوید محمدزاده خیلی احترام قائلم چون واقعا فارغ از هر چیز دیگه  بازیگر خیلی خوبیه. فقط اینجا یه چن تا تیپش رو گذاشتم... 

پربازدیدترین تاپیک های امروز