2777

😁 #

برای هشتگ "😁" 1830 مورد یافت شد.

اول جوونی و چل چلیم بود که یه خواستگار داشتم از دانشگاه تهران یادش بخیر امتحانای دانشگام بود خسته و کوفته ساعت ۳ اومدم شروع کردم به شستن و روفتن قرار بود ساعت۸ تشریف فرما بشن 

خلاصه با بی حوصلگی لباس سرهم بندی  و از الکی  پوشیدم و خواستگارم اومدن 

خلاصه بعد چای و پذیرایی قرار شد من و نخبه بریم حرف بزنیم ، نخبه جان از بچه های دانشگاه تهران بود و شروع کرد گفتن از خاطرات بچگیش که اره من از بچگیم کتابای فلان نویسنده رو میخوندم و بعد هم برای کنکور حدودا ۱۲ساعت وقت گذاشتم و بعد هم همه ی معدلام الف بود و چشمام ضعیف شد و با معدل الف و یک ضرب بدون کنکور رفتم سر کلاس کارشناسی ارشد نشستم و الان هم در پروژه های بزرگ فلان و فلان دارم کار میکنم 

منم والا چی داشتم بهش بگم والا یه کودکی عادی واسه کنکورم حال نداشتم بخونم دانشگامم که دیگه ته خنده بود خلاصه من ۵دیقه هم حرف نزدم اومدیم بیرون 

حتما میپرسین چی شد هیچی دیگه طرف گفت نه بی تربیت 

مگه من چم بود حالا ضریب هوشیم نسبت به اون پایین بود والا:*)))

فان#  

زیاد تو اجتماع نیستم.خودم همه می گن خوشکل و خوش تیپم... خیلی جاها که می رم از لباسام و ستم تعریف می کنن.... خواستگارام به شکل سنتی و معرفی و.. میان معمولا. همشونم مثلا تحصیلکرده و شاغل تو شغل های خوب یا نسبتا خوبن. وقتی میان بعصی هاشون تیپشون یه جوریه که اصن هنگ می کنم. یه چیزی تو این مایه ها:

تازه فقط م بحث تیپشون نیست... بعضیهاشون واقعا مدل شخصیشون م خیلی قدیمی و سنتیه...بعضی هاشونم خنگ به نظر میان... اصن دیگه خسته شدم. چرا اینجوریه؟؟ 😣🤢

پست_اول_خار_ندارد😁#

تذکر مهم:من برای آقای نوید محمدزاده خیلی احترام قائلم چون واقعا فارغ از هر چیز دیگه  بازیگر خیلی خوبیه. فقط اینجا یه چن تا تیپش رو گذاشتم... 

بیاد خونه بگه خانم اهل و عیال کجایین؟

منم کیقباد بزنم بغل برم پیشوازش

با خوشحالی بگه بیا بیا ببین چی چی خریدم 

من با تعجب برم جلو بگم این چیه خریدی ؟؟؟

عاقایی با ذوق بگه از تو مترو خریدم نیگاه کن اسمش نایسر دایسره برو از تو یخچال چندتا هویج و سیب زمنی و پیاز بیار تا بهت نشون بدم چیکار میکنه منم تندی کیقباد و بزارم تو روروکش و برم از یخچال چیزایی که گفت رو بیارم اونم تندی بشینه رو زمین و شروع کنه امتحان کردن اول سیب زمنی وبزاره یه عالم زور بزنه با کل هیکلش بره رو دستگاه تا بالاخره خرد بشه بعد ددباره هویج و بزاره بعد کلی زور بزنه تا خرد بشه 

من عرقاشو با دستمال پاک کنم و بگم عاقایی تا جیغم در نیمده با این خرید چپل چپولت همه سیب زمنی و و هویجا رو بخور عجقم!!

بعدم با حرص پاشم برم تو اشپزخونه و داد بزنم برگردم نباید یه تیکه سیب زمنی هم ببینما!!!.

فان#  

کیا یادشونه این دستگاه رو ؟؟؟

زن داستان هی بهش غر میزنه فحشش‌میده مرده ولش نمیکنه 

واسه زنه میره یه سرویس برلیان گنده میگیره 

زن میخواد از گل رد شه کتشو پهن میکنه تا پای زن داستان گلی نشه 

یه ماشین اخرین مدل میخره روز تولد زنه بهش میده 

زنه میره تو کما طرف ۴۸روز پشت در ای سی یو وایمیسته ریشاش رکورد گینس و میزنه ولی نمیره از بیمارستان بیرون

اصن بغض تو گلومه چرا حتی یه مورچه نر هم عاشق من نشده چرا من چرا حالا چرا اینجا؟؟؟؟

فان#  

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

برای شروع دیره

yas1994 | 10 ثانیه پیش
داغ ترین های تاپیک های امروز