2777

😁 #

برای هشتگ "😁" 1825 مورد یافت شد.

بیاد خونه بگه خانم اهل و عیال کجایین؟

منم کیقباد بزنم بغل برم پیشوازش

با خوشحالی بگه بیا بیا ببین چی چی خریدم 

من با تعجب برم جلو بگم این چیه خریدی ؟؟؟

عاقایی با ذوق بگه از تو مترو خریدم نیگاه کن اسمش نایسر دایسره برو از تو یخچال چندتا هویج و سیب زمنی و پیاز بیار تا بهت نشون بدم چیکار میکنه منم تندی کیقباد و بزارم تو روروکش و برم از یخچال چیزایی که گفت رو بیارم اونم تندی بشینه رو زمین و شروع کنه امتحان کردن اول سیب زمنی وبزاره یه عالم زور بزنه با کل هیکلش بره رو دستگاه تا بالاخره خرد بشه بعد ددباره هویج و بزاره بعد کلی زور بزنه تا خرد بشه 

من عرقاشو با دستمال پاک کنم و بگم عاقایی تا جیغم در نیمده با این خرید چپل چپولت همه سیب زمنی و و هویجا رو بخور عجقم!!

بعدم با حرص پاشم برم تو اشپزخونه و داد بزنم برگردم نباید یه تیکه سیب زمنی هم ببینما!!!.

فان#  

کیا یادشونه این دستگاه رو ؟؟؟

زن داستان هی بهش غر میزنه فحشش‌میده مرده ولش نمیکنه 

واسه زنه میره یه سرویس برلیان گنده میگیره 

زن میخواد از گل رد شه کتشو پهن میکنه تا پای زن داستان گلی نشه 

یه ماشین اخرین مدل میخره روز تولد زنه بهش میده 

زنه میره تو کما طرف ۴۸روز پشت در ای سی یو وایمیسته ریشاش رکورد گینس و میزنه ولی نمیره از بیمارستان بیرون

اصن بغض تو گلومه چرا حتی یه مورچه نر هم عاشق من نشده چرا من چرا حالا چرا اینجا؟؟؟؟

فان#  

پدرشوهرم صبحونه هر چی دم دستش باشه باهم میکس میکنه 

تخم مرغو خامه 

حلوا شکری و پنیر 

کوبیده ابگوشتو توش ماست میریزه میخوره

حلیمو باشکر و شیره میخوره🤢😂😂(این الان حکم فوش ناموسو داره براکسایی که حلیموباشکرمیخورن)

کاچیو باشکرمیخوره 

نمیدونم اینارو چجوری میخورن...😑

پسرعمه شوهرم قیمه هارو میریزه تو ماستا میخوره😂😂

براشماها چه چیزای عجیبه؟

فان#  

تصمیم گرفتم یه فیلم‌بسازم معرکه تموم جوایز داخلی و بین المللی درو کنه بره جلو

داستان اینطوریه که شوهره شکاکه خانمه پرستاره بعد اینا باهم ازدواج میکنن طرف دست بزن داره 

بعد هی دختره واسه طلاق میره هی منصرفش میکنن اخر سر پسره که دیونس میگخ بیا برای اخرین بار خونمون بعد اونجا مبخواد دختره رو بکشه که نجات پیدا میکنه و پسره هم متواری میشه بعد دختره برمیگرده تو خونه پسره که ...

نمیخوام داستانو کامل بگم که فیلمش کردم برین ببینین 

نقش پسر رو میدم حامد بهداد 

نقش دختر رو هم میدم بهاره کیان افشار 

اسم فیلمم میزارم  فندقی

حدود ۱تومنم سرمایه دارم به نظرتون خوبه میفروشه

فان#  

طنز#  

پربازدیدترین تاپیک های امروز