2777
2789
عنوان

نزدیک ترین برخورد من با یک نخبه:)

2233 بازدید | 21 پست

اول جوونی و چل چلیم بود که یه خواستگار داشتم از دانشگاه تهران یادش بخیر امتحانای دانشگام بود خسته و کوفته ساعت ۳ اومدم شروع کردم به شستن و روفتن قرار بود ساعت۸ تشریف فرما بشن 

خلاصه با بی حوصلگی لباس سرهم بندی  و از الکی  پوشیدم و خواستگارم اومدن 

خلاصه بعد چای و پذیرایی قرار شد من و نخبه بریم حرف بزنیم ، نخبه جان از بچه های دانشگاه تهران بود و شروع کرد گفتن از خاطرات بچگیش که اره من از بچگیم کتابای فلان نویسنده رو میخوندم و بعد هم برای کنکور حدودا ۱۲ساعت وقت گذاشتم و بعد هم همه ی معدلام الف بود و چشمام ضعیف شد و با معدل الف و یک ضرب بدون کنکور رفتم سر کلاس کارشناسی ارشد نشستم و الان هم در پروژه های بزرگ فلان و فلان دارم کار میکنم 

منم والا چی داشتم بهش بگم والا یه کودکی عادی واسه کنکورم حال نداشتم بخونم دانشگامم که دیگه ته خنده بود خلاصه من ۵دیقه هم حرف نزدم اومدیم بیرون 

حتما میپرسین چی شد هیچی دیگه طرف گفت نه بی تربیت 

مگه من چم بود حالا ضریب هوشیم نسبت به اون پایین بود والا:*)))

فان#  

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

هرکی ی استعدادی داره

فقط کافیه تنبل نباشی و بری دنبالش

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ما تو خونمون سه تا نخبه داشتیم فقط من مایه ننگ خاندان شدم    

ما تو خانوادمون همه مون مایه ننگیم":)))) 

حالا چرا اومده بود خواستگاری از کجا تو رو میشناخت؟

از اشنایان بود 

دیگه بابا اونقدراهم درب و داغون نیستم که😆😆

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز