2777

😁 #

برای هشتگ "😁" 1825 مورد یافت شد.

این روز هایش از روزِ شهادت  مادر درد آور تر است . . 

این روز های بستری بودن را می گویم !
همین روز هایِ آخر که از چشم های خسته مادر معلوم است ماندنی نیست
همین روز هایِ سکوتِ خانه علی و
بغص بچه ها وقتی نگاهشان
به نگاه مادر گره میخورد ...
اوج درد ها همین روز های شرمندگیِ
فاتحِ خیبر است ،
وقتی درد کشیدن های فاطمه را میبیند ... اهل روضه :

غسلها..كفنها...ثم جلس وحيداً ..
يبكيها..بعدها همس في لحدها:
زهــراء..؟!
أنا،علي..! 

غسلش داد،،کفنش کرد

آن گاه نشست و تنها برایش گریه کرد

بعد آرام درون قبرش گفت:

زهرا...منم علی😢

صلی الله علیک یا فاطمة الزهرا

‍# اول مظلوم عالم

#اشهد ان امیرالمومنین علیا ولی الله

رفته بودیم نمایشگاه لوازم خانگی بعد هی میرفتیم غرفه به غرفه سر میزدیم بعد تو غرفه ها کیک‌خامه ای و شیرینی و...بود بعد من میخواستم برم بردارم اجازه نمیدادن میگفتن برای مهمونامونه خانم بفرمایید 

به قول احمد ذوقی اینا گدائن  خداوکیلی دیگه نمیرم این جور جاها 

حالا انگاز یه ناپلئونی بخورم چی میشد

اصلا من فقط واسه ناپلئونی اومدم نمایشگاهتون

فان#  

این ویروس چینیه که تو چین واگیر شده 

سوپ خفاش عامل انتقالش بوده 

یه مدت خفاش نخورین 

واقعا ۳ساعته دارم فکر میکنم اینا چحوری یه موجود به این زشتی،چغر،بدبدنو سوپ میکنن میخورن 🤢🤢

فان#  

هستی و هدا سر تبلت دعوا کنند منم هوشمند و تکون تکون بدم که بخوابه عاقاییم به ال سی دی ور بره که درستش کنه  منم هی حرص بخورم بگم عاقا نمیخواد درستش کنی شما سر در نمیاری زنگ زدم نمایندگیش بیاد عاقاییم لج کنه هی با پیچ گوشتی بیشتر ور بره باهاش منم هی حرص بخورم و خودخوری کنم و غر بزنم 

اخر داد بزنم سر هدا و هستی  و تبلت و ازشون بگیم پرت کنم رو مبل و بفرستمشون سر درس و مشقشون بعدم هوشمند و بزارم تو روروک بعدم با حرص  و داد به عاقایی بگم بخدا اگه بخوای یخده دیگه با این ور بری همین الان از پنجره پرتش میکنم پاییناااا!!!. 

عاقایی با تعجب و ترس به من نگاه کنه بعدم‌اب دهنشو قورت بده  بعد اچار و بندازه رو میز بگه باشه عیال برو دوتا چایی بیار بشینیم کنار هم قسمت جدید دل و ببینیم برو قربون موهای هویجیت برم کمتر حرص بخور  

فان#  

این مطلب طنزه دوست ندارین کامنت نزارین 

ولی جدا چرا مردا میخوان هر چی خراب میشه بنایی میشه ولوله تعمیر میخواد و خودشون انجام بدن

پربازدیدترین تاپیک های امروز