2821
2789
عنوان

الان باس عاقاایی ..

63 بازدید | 5 پست

عاقایی در بزنه بیاد تو داد بزنه منا مریلا ماندانا کجایین؟

من از تو اشپزخونه در حالیکه دستام کفیه بیام بیرون و بگم نیستن امشب خونه مامانم موندن دارم اشپزخونه رو میسابم گفتم جلو دست و بالمو نگیرن عاقا برو بیژامه خط خطیه رو با عرقگیر ابیه رو بپوش بیا سریع!!

عاقاییم بره لباس عوض کنه و بیاد بگه چیه چی شده رخت کارگری تنم کردی منم داد  بزنم بگم با دمپایی بیا کف خیسه شیلنگ انداختم شستم بیا برو بالا چهارپایه بالای کابینتا رو با کف بشور دستمالم بکش عاقاییم بگه ولمون کن خانم اخه عید کی میره بالا کابینتو ببینه کثیفه یا تمیزه نیگاه الان انقدر اب ریختی کف خراب میشه میریم تو خونه ی خانم کچل نژاد 

با حرص بگم واااای کار کردنتم نخواستم برو چایی بریز ببر منم الان میام 

بعد برم کنار عاقا بشینم عاقایی یع نیگاه بکنه بهم بعد با وحشت بگه یا خداااا چقدر مو سبیل در اوردی موهات چرا سه رنگه شده وای وای شب خوابم نمیبره من با حرص بگم هار هار خندیدم اون موقع که رفتم ارایشگاه اپی و رنگ و اصلاح و ماسکم شد ۲تومن اون موقع بترس و بلرز بعدم دستمالو پرت کنم سمتش وداد بزنم بالا کابینت مونده سرررریع بدوووو تمیز کن!!!!

فان#  

این مطلب طنزه دوست ندارین کامتت نزارین

کیا وقت ارایشگاشونو گرفتن دستا بالا🤩

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان باید عاقایی کارت بانکیشو میداد من می رفتم خرید  

منقرض شی عاقایی

تا قبل ولنتاین اومدی اومدی،نیومدی گور به گور شی  با تشکر

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
الان باید عاقایی کارت بانکیشو میداد من می رفتم خرید     منقرض شی عاقایی تا قبل ولنتاین ا ...

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد‌...😆

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان