2821
2789
عنوان

الان باس عاقایی..

397 بازدید | 52 پست

نیلوفر و نادر و نیلی خواب باشن منم یه لیست بلند بالا بنویسم بدم دست عاقا بگم فردا برام اینارو بخر حتما

عاقایی یه نیگاه به لیست بندازه بگه اووووه چه خبره؟

مرغ و بلدرچین و که خط میزنم مگه نشنیدی تو چین کرونا اومده اینا رو نباید بخوریم 

با حرص بهش خیره بشم دستامو بزنم به کمرم و بگم اخه اینا چه ربطی به خفاش دارن؟ 

عاقاییم بگه پرنده پرندس دیگه اینارو خط زدم بعدم چرا اینهمه جرمگیر  و لکه بر و براق کننده سفارش دادی چه خبره مگه ؟

با خرص بگم وا دوروز دیگه عیده میخوام خونه تکونی کنم میخوامشون 

عاقایی با حرص بلند شه بگه ای خدا همین الان میرم پرواز میکنم به مقصد ووهان چین بزار از این خونه تکوتی لعنتی واسه همیشه راحت شم منم با حرص بهش خیره شم بگم بهتر کی میری ؟ داری میری لامپ رو  هم خاموش کن اشغالا رو هم بزار دم در والا 

فان#  

این مطلب طنزه دوست ندارین کامنت نزارین 

کی خونه تکونی رو شروع کرده؟

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

من عاشق توهماتتم

هرچی هس جنس خوبیه🤣

تف🥴💦کاربری چهارممه شماره والدین به فنادادم همینک با شماره  نامحرم میام سایت🤣🤣                                         آهای خوشگل خانومی که ازمن بدت میادهر طرف میرم دنبالم میایی و گزارش میزنی برام، من عاشقتم تانکرعقده🤪🤣                       پسرمادرت😒میگن که** بنده هم آفت جونم🤯 هم نامهربونم 🤠هم قَدرت ندونم 😮هم بادیگرووونم🤪پس درخواست دوستی نده تا مورد ظلم واقع نشوی😎                    تمام شخصیتی که ازمن تواین سایت میبینین درواقع شخصیت اصلی من نیست! تونمیتونی منُ بشناسی مگر اینکه من خودِ واقعیم رو بهت نشون بدم✌ اینو از خودت مطمئن باش...            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیم‌بانمک😂😂😂فقط‌نادر

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم