2777
2789
عنوان

از خانوادم متنننففففررررررمممم لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 52 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی بزرگ شدی خودت مادر شدی اونوقت از این که تینجوری فکر میکردی متنفر میشی. همه ی ما تو این سن یه جورهایی از خانواده هامون متنفر میشدیم 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

نکنه دختر منی، البته من فحش و تحقیر ندارم، ولی یه خواسته های نابجایی داره که من نمیتونم قبول کنم چون به صلاحشه  شما هم یه روز می فهمی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

عزیزم الان میان بخاطر سن کمت میخورنت

خواهر منم همین طورییه دقیقا هم اندازه تو من میتونم درکت کنم میتونم بفهمت

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...

یبار یکی سرکلاسمون درس نخونده بود معلمم مرد بود دعواش کرد گفت چرا درس نخوندی؟ گفت پدر مادرم دعوا کردن 

حرف معلمم بد بود ولی درست بود 

گفت تو فکر کن اونا دوتا گاو توجه نکن بهشون و درس بخون و خودتو بالابکش

توام همینطور توحه نکن بهشون بزار هرکاری میخوان بکنن و فقط درس بخون و هدفدار زندگی کن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچہ ھا خدایی یہ کمکی ازتون خواست ھمتون دارین با حرفاتون سعی میکنین نظر دیگران رو جلب کنین ک من با مزم

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز