1209
سلام در صورت مصرف صحیح قرصهای جلوگیری از بارداری احتمال بارداری از دوسیکل بعد به صفر میرسه ولی در ماه اول مصرف بهتره از روش دیگری مانند کاندوم هم استفاده بشه در صورتیکه قصد بارداری...
سلام شما حتما بايد ويزيت ومعاينه شويد شايد خونريزي ازسرويكس باشد چون بعد از نزديكي است،،، ازاينستاي ما ديدن كنيد
سلاماگر اینجور که میگید قرص خوردید احتمال بارداری نیست ولی یه مقدار زمان میبره تا پریود بشید ولی اگر بعدش چندین بار رابطه دیگه بدون جلوگیری داشتید یک مقدار مشکوکه صبر کنید یک هفته ...
3 هفته پیش
سلام تكرر ادرار شما چ ربطي به پريود نشدن شما داره كه بخاطرش رفتيد اچ دي خورديد!؟؟؟؟؟دليل تكرر ادرار بايد بررسي شه ازمايش ادرار و سونوگوافي براي اينكه ببينيد عفونت يا سنگ يا تودس ان...
سلام خیر امکانش نیست و این داروها بیشتر منجر به تغییرات هورمونی میشود. از خوددرمانی پرهیز کنید. تا دچار عواقب سوء آن نشوید. روز خوش
سلام عزیزم اچ دی منسوخ شده است.اما روش مصرف 2 عدد اولین فرصت 2 عدد 12 سااعت بعد
1397/10/06
سلام. علت خونریزی بایدبررسی شود. نه اینکه خودسرانهHDبخورید! اگر۱ماه ازسقط میگذردوخونریزی دارید،نیازبه معاینه،سونوی واژینال وآزمایش بتاباتیتراژدارید. علل احتمالی شامل بقایا،عفونت،مو...
كيست ٤ سانتی تنها نميتواند باعت درد شديد و ناراحت كننده شود احتمالا يا كيستتان بزرگتر است يا مشكل همراه ديگری هم داريد توصيه ميشود جهت ارزيابی بيشتر به فلوشيپ لاپاروسكوپی مراجعه كن...
سلام اگر بعد از تاخیر ده روزه آزمایش بارداری دادید به آن اعتماد کنید. همیشه ابتدا از باردار نبودن مطمئن شوید و بعد دارو بگیرید. نگران آمپول تزریقی نباشید خطری ندارد. اگر قصد باردار...
سلام بعد از مصرف قرص اورژانسی باید خونریزی داشته باشید در غیر اینصورت اگر تاخیر دارید حتما آزمایش خون بدهید چون بی بی چک دقیق و قابل اعتماد نیست. شب خوش