سلام. من ۱۲روزه اس سیتالوپرام ازیپم میخورم. تقریبا ۶ روزه که فشار به شقیقه هام رو احساس میکنم گاهی وقتا.و صبح موقع بیداری دستام خواب میره.بیدار میشم متوجه میشم خواب رفتن.و پاهامم گاهی گزگز دارن

چیکار کنم یعنی نمیسازه بهم دارو؟

فشار به شقیقه خیلی میترسونه منو

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل هنرمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
برای این که دارو با بدنتان سازگار بشود دو هفته اول ترجیحا نصف قرص ازیپم رو یعنی ۵ میلی گرم روزانه بخورید .
سپس بعد از سازگار شدن دارو با بدنتان یک عدد کامل و یا دو نصف قرص در دو وعده جداگانه میل بفرمایید تا مشکل به تدریج رفع شود.