سلام

من حدود یک سال و نیمه که قرص سیتالوپرام مصرف میکنم، اوایل که دکتر تجویز کرد قرار بود بعد از مصرف دو بسته دوباره برم دکتر که شرایطش نبود و نرفتم و الان هم که برای اقدام تصمیم گرفتم ،میخواستم قرص هام رو بزارم کنار

و الان حدود هشت تا ده روزه که قرصی نخوردم ولی انقدر اعصابم بهم ریخته که فکر میکنم واقعا بهشون نیاز دارم

حتی با شوهرم یک سره دعوا داریم

میخواستم بدونم این بدخلقی و بی اعصابی و کم تحمل شدنم بخاطر قطع کردن قرص هاست؟

آخه شوهرم میگه بخاطر قطع کردن قرص هات نیست که اینجوری شدی

چیکار کنم؟

اگه حامله بشم مشکلی پیش میاد؟

دکتر اعصاب برم میتونه کمکم کنه قرصامو بزارم کنار؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.داروهای اعصاب به هیچ وجه نباید ناگهانی قطع شوند.از روانپزشکتان کمک بخواهید.

تجربه شما

منم میخوردم

 دکترم گفت تو بارداری هم بخور. تو شیردهی هم خوردم.