مصرف سیتالوپرام درطول مدت حاملگی

با سلام و تشکر ، ۶ ساله سیتالوپرام ۴۰ مصرف میکنم و ۳۵ سالمه ، چند بار سیتالوپرامو قطع کردم اما حالم خیلی بد شد و دوباره ادامه دادم ، تصمیم بارداری اولین بچه را دارم ، راهنماییت کنید که چه کنم ، یک دنیا تشکر

پاسخ مشاور

روانپزشک و رواندرمانگر

سلام بهتر است سیتالوپرام را در بارداری مصرف نکنید . البته این به آن معنی نیست که حالتان در بارداری بد شود. داروهایی وجود دارد که در بارداری هم قابل مصرف است. با مراجعه به روانپزشک آنها را جایگزین کنید.