سلام من فرزند دختر سه ساله ای دارم که به دلیل شغل همسرم درطول این سه سال با خانواده پرجمعیت پدریم زندگی می کردیم . البته شوهرم نزد ما نبود و هر از چند گاهی به ما سر می زد به همین دلیل دخترم به پدر و مادر من به شدت وابسته است خودمم همین طور و هر دوی ما تحمل یک لحظه جدایی از آنها را نداریم اما به نبود همسرم عادت کردیم . از انجایی که خودم شاغل هستم و چندی است که به شهر محل کار همسرم انتقال یافته ام . که این موضوع باعث جدایی دخترم و خودم از خانواده ام شد . حال نه خودم به محل کارم در شهر جدید عادت کذده ام و نه دخترم به مهد کودک الان مدتی است کعه دخترم با اینکه ار شیر یک ساله که گرفته شده دوباره بهانه می می رو داره و مدام باید لمسشون کنه گریه کردن های بی دلیل نگه داشتن ادرار و عادتهای رفتاری بسیار بد لطفا من را راهنمایی کنید احساس میکنم خودم و ذخترم هر دو افسرده شده ایم ممنون میشم لیدا 33 ساله ار تهران
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز شرایط محیطی که شما داشتید باعث شده خانواده 3نفره شما شکل نگیره وشما ودخترتون در واقع به یک محیط دیگری عادت کنید این تغییر و جابجایی برای شما و خیلی بیشتر برای دخترشما سخت هست. باید به خودتون ودخترتون فرصت بدید تا با شرایط موجود خودتون رو وقف بدید سعی کنید این جمع 3نفره رو خیلی گرم وصمیمی کنید فراموش نکنید که خانواده اصلی شما خانواده ای هست که تشکیل دادید نه خانه پدری شما خب هر انسانی در برابر تغییر محیط مقاومت داره بخصوص کودک شما که از یک جمع شلوغ که خیلی مورد توجه بوده به یک مکان ارام و غریبه نقل مکان کرده به فرزندتون باید حق بدید وسعی کنید با بهبود شرایط وارتباط بیشتر با پدرش یک محیط شاد رو فراهم کنید خودتون باید خیلی زودتر به شرایط عادی برگردید. نمیدونم رابطه شما وهمسرتون چگونه هست ولی اینکه در کنار همسرتون لذت نمیبرید به این معنی هست که باید در رابطه خودتون وهمسرتون هم تغییر ایجاد کنید سعی کنید بیشتر با دخترتون باشید وبغلش کنید میتونید دوستای مهدش ور خارج از فضای مهد ببینید مثلا دعوتشون کنید بیان منزل شما یا به بهانه دورهمی یک قرار بزارید اینطور هم کودک شما دوست پیدا میکنه هم خودتون با مادرانشون وارد رابطه میشید موفق باشید دشتی .