سلام خسته نباشید من سیتالوپرام 20 و پرفنازین 2 و پرکابلین 50 و کارمابازپین 200 استفاده میکنم پنج روزه سیتالوپرامم رو کردم 10 احساس سرگیجه دارم پلک سمت راستم میزنه گیجم و یه مقدار بیقرارم باید چیکار کنم چند روز طول میکشه که طبیعی بشه بدنم؟ باید برگردم رو همون 20 یا اگه ادامه بدم طبیعی میشم چیکار کنم میخوام کمش کنم من هیچوقت تشنج نداشتم اما پانیک دارم امکان تشنج وجود داره یا چون مقدار کمی کم کردم تشنج نمیکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خونه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام در مورد تغییر میزان دارو چون میتواند بدون نظر پزشک معالج عوارض وعود داشته باشد بهتر است قطعا با پزشک معالج مشورت کنید