خوردن اس سیتالوپرام بجای سرترالین

سلام.خدمت روانپزشک محترم آقای ایمانی. من بخاطر اضطراب شدید طبق نظر پزشک سرترالین۵۰ میخوردم که باعث میشد همش پریود باشم. بنابراین به تدریج قطعش کردم و میخوام بجاش اس سیتالوپرام (که اونم قبلا دکترم بخاطر اسهال با سرترالین بجاش داده بود ولی نخوردمش) الان دارمش و میخوام بخورم.

دیروز یک چهارم سرترالین خوردم.ایرادی نداره امروز یک چهارم اس سیتالوپرام رو شروع کنم؟

و اینکه با توجه به اینکه پنجشنبه خواستگاریمه تا اونروز با بدنم سازگار میشه ؟

البته حالم الانم خوبه.رواندرمانی هم میرم و احساس میکنم دیگه به دارو نیاز نیست.

کلا نظرتون رو بگین ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل هنرمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.جایگزینی این داروها به طورآهسته باهم منعی ندارد.
درمورد قطع دارو بهترین راهنما پزشک معالجتان است.