سلام من چهارسال هست که سرترالین پنجاه شبی یک عدد مصرف میکردم با نظر پزشکم بعد بارداری گذاشتم کنار به خاطر شیردهی اما الان دوباره حالتهای نشخوار فکری و اضطراب سراغم اومده نوزاد دوماهه دارم. میتونم شبی یک عدد با دوز پنجاه بخورم. آیا در شیر ترشح نمیشه؟ خیلی نگران این موضوع هستم. استرس و بی خوابی شیرم رو کم کرده

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید به پزشک معالج خود مراجعه نمایید تا با تجویز پزشک معالج دارو مصرف کنید موفق باشید.