احساس پوچی و بی تفاوتی

احساس میکنم تو زندگی مشترک خیلی خودمو سانسور کردم

یک پسر ۵ ساله دارم

ظاهر زندگیم خوبه روابط خانوادگیمون هم خوبه ولی به پوچی عجیبی رسیدم انگار راه رو گم کردم قدرت تصمیم گیری ندارم

حتی نمیدونم تحصیل و کار و همسر و غیره رو درست انتخاب کردم !!!!

هیچ چیز خاصی رو دوست ندارم

اگر کتاب مرتبطی هم که کمکم کنه معرفی کنید قطعا میخوونم

ولی الان حالم خیلی بده کمکم کنید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت مرد شغل معمار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ، من خیلی دلم میخواد بهتون کتاب معرفی کنم ولی با این اطلاعات من نمیدونم مشکل شما چیه که بهتون کتاب مرتبط معرفی کنم
به نظر میاد شما در این نیمه از زندگی دچار ترسها و حسرت زمان گذشته شدید اینکه میگید من نمیدونم درست انتخاب کردم یا نه این اضطرابی در شما رو نشون میده که کاملا هم طبیعی هست فقط کافیه با یک راه بلد صحبت و طی طریق کنید به خوبی ازین پوچی معنای زندگیتون رو کشف خواهید کرد؛ انتخابهای ما در هر زمان حاصل خرد و آگاهی ما در همون زمان هست اون موقع بهترین انتخاب همینی بوده که انجام دادیم شاید الان عاقلانه به نظر نیاد ولی باید بپذیرید بدون اون انتخابها شما به این شناختی که الان دارید نمیرسیدید، من متوجه بحران شما هستم ولی متاسفانه از طریق این رسانه و بدون پرسش وپاسخ از شما نمیتونم کمک زیادی بکنم چرا که رفع این موضوع به یک فرآیند گفتگو محور نیاز داره
در نهایت با توجه به متن شما تلاش کردم از تک تک جملات شما مسله اتون رو استنباط کنم و بنابر حدسم کتاب زیر رو بهتون معرفی میکنم ولی این کتاب به تنهایی نمیتونه مسله شما رو برطرف کنه اما امیدوارم بتونه به شما بسیار کمک کنه:
کتاب مرداب روح اثر جیمز هالیس
مرداب روح